Καρβαχάλ για Ρουμπιάλες: «Φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου, το θέμα έχει πολιτικοποιηθεί τόσο που σε τρομάζει»

Ντάνι Καρβαχάλ

i

PrtScr

Καρβαχάλ για Ρουμπιάλες: «Φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου, το θέμα έχει πολιτικοποιηθεί τόσο που σε τρομάζει»

Κώστας Τόπας 12:31 - 06.09.2023

Ο Ντάνι Καρβαχάλ κλήθηκε να τοποθετηθεί για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στην Ισπανία μετά το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο, τονίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της χώρας φοβούνται να μιλήσουν.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ που κλήθηκε από την Ισπανία για να παίξει στους αγώνες με τη Γεωργία και την Κύπρο στα προκριματικά του Euro 2024  δεν δίστασε να μιλήσει για το περιστατικό με την Τζένι Ερμόσο και να καταδικάσει τη συμπεριφορά του Λουίς Ρουμπιάλες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

«Μόνο ο καθένας εκφράζει τις απόψεις του και εγώ είμαι πιο συγκρατημένος και δεν εκφράζω τη δική μου. Δεν νομίζω ότι ο ποδοσφαιριστής που δεν το έχει αποφανθεί είναι κάτι κακό. Στο τέλος, ο καθένας μπορεί να αποφασίσει, να σκεφτεί, να κάνει ότι κρίνει σκόπιμο. Αλλά είναι αλήθεια ότι το θέμα έχει πολιτικοποιηθεί τόσο πολύ που σε τρομάζει, φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου, Φοβάμαι να πω οτιδήποτε μπορεί να είναι λάθος ή που θα μπορούσε να παρερμηνευθεί. Και νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που η συντριπτική πλειοψηφία των Ισπανών ποδοσφαιριστών δεν έχει μιλήσει έως τώρα», ανέφερε αρχικά ο αμυντικός της Ρεάλ.

«Συμφωνούμε ότι ένας πρόεδρος μιας ομοσπονδίας δεν μπορεί να έχει τέτοια συμπεριφορά και ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθος. Είναι ατυχείς χειρονομίες στις οποίες κάνει λάθος και αυτό φάνηκε», είπε ο 31χρονος μπακ στη συνέχεια..

«Στη δήλωση παραδεχόμαστε ότι η συμπεριφορά του προέδρου δεν είναι κατάλληλη και τι θεωρείτε θύμα εσείς στην ερώτησή σας που κάνετε; Εν τέλει, υπάρχουν νομικά πρόσωπα που εξετάζουν εάν η Τζένι είναι όντως θύμα κάτι που βρίσκεται υπό επεξεργασία. Σας λέω ήδη ότι υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να αποφασίσουν εάν υπάρχει φταίει κάποιος ή κάποιο θύμα. Θα γίνει γνωστό.

Παρελθόν από την Εθνική Ισπανίας Γυναικών ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:05 - 05.09.2023

Παρελθόν από την Εθνική Ισπανίας Γυναικών ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της

Τέλος από την Εθνική Ομάδα Γυναικών της Ισπανίας, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Χόρχε Βίλντα, λίγες εβδομάδες μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μετά το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 Επομένως, ούτε μπορούμε να τοποθετηθούμε ή να καταδικάσουμε εκ των προτέρων, χωρίς να γνωρίζουμε πραγματικά τι έχει συμβεί, τι έχει οριστεί καθώς ούτε η Τζένι έχει κάνει καταγγελία», κατέληξε ο Καρβαχάλ στη συνέντευξη Τύπου.