Η πιο viral τενίστρια όλων των εποχών, άφησε το τένις και άρχισε το pickleball! (pics)

Η πιο viral τενίστρια όλων των εποχών, άφησε το τένις και άρχισε το pickleball! (pics)

Sportal newsroom 22:09 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 08.09.2023

Η Εζενί Μπουσάρ παράτησε το τένις και άρχισε να παίζει pickleball, με την Καναδή να αναζητά εναλλακτικές επιλογές.

Το pickleball, όπως και το padel, βρίσκονται σε φάση «επέκτασης» στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Εζενί Μπουσάρ παράτησε το τένις για να ασχοληθεί με το pickleball. 

Η Καναδή τενίστρια, που έγινε σπουδαία στο άθλημα τη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, το 2014 όπου έφτασε στα ημιτελικά του Australian Open και στο Roland Garros, ενώ ήταν και φιναλίστ στο Wimbledon

Η Καναδή είναι στη 215η θέση της παγκόσμιας κατάταξης WTA και θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στην περιοδεία του pickleball (ένας συνδυασμός τένις, μπάντμιντον και πινγκ πονγκ) μαζί με άλλους πρώην επαγγελματίες παίκτες όπως ο Τζακ Σοκ, ο οποίος αποσύρθηκε από το τένις μετά τη συμμετοχή του στο US Open. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τραυματισμοί στέρησαν στη Μπουσάρ ένα σημαντικό μέρος αυτής της χρονιάς, με την Καναδή να βρίσκεται εκτός δράσης για 17 μήνες μεταξύ 2021 και 2022 λόγω τραυματισμού στον δεξιό ώμο.  

Η Μπουσάρ έχασε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης από την Ουκρανή Νταϊάνα Γιαστρέμσκα, η οποία δεν της έσφιξε το χέρι μετά το tweet που έγραψε η Βορειοαμερικανίδα κατά τη συμμετοχή της στο Mutua Madrid Open: «Υπάρχει κάτι για το παιχνίδι με ντοπαρισμένους στη Μαδρίτη», αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Ουκρανή είχε τιμωρηθεί για λήψη παράνομων ουσιών. 

Tags: