Ήττα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στη Μαδρίτη

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Ήττα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στη Μαδρίτη

Sportal newsroom 23:30 - 28.04.2023

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά της Μαδρίτης.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά της Μαδρίτης. Οι δύο Έλληνες τενίστες ηττήθηκαν με 7-6(7), 7-5 από του Αρέβαλο/Ροζέρ και αποχαιρέτησαν το τουρνουά του διπλού.

Η αποστολή των Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά, που πήραν wild card για το κυρίως ταμπλό, ήταν δύσκολη αφού οι αντίπαλοί του βρίσκονται στην τέταρτη θέση του ταμπλό. Το ματς ήταν κλειστό, με τους δύο Έλληνες τενίστες να μην παίρνουν ρεβάνς από την ήττα τους στο Μόντε Κάρλο από το ίδιο δίδυμο.

Στο πρώτο σετ δεν υπήρξε κάποιο μπρέικ και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Οι Αρέβαλο/Ροζέρ προηγήθηκαν με 5-2 αλλά οι Έλληνες τενίστες έκαναν το 6-5 και είχαν στα χέρια τους σετ πόιντ το οποίο δεν εκμεταλλεύθηκαν. Το έμπειρο δίδυμο των Αρέβαλο/Ροζέρ ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ, οι αντίπαλοι των Ελλήνων τενιστών έκαναν το μπρέικ σε κρίσιμο σημείο και προηγήθηκαν με 6-5. Στη συνέχεια, οι Αρέβαλο/Ροζέρ πήραν την πρόκριση στο σερβίς τους.

Στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Μαδρίτης οι Αρέβαλο/Ροζέρ θσ παίξουν κόντρα στο δίδυμο των Τέιλορ Φριτζ και Φράνσις Τιάφο. Οι δύο Αμερικανοί επιβλήθηκαν με 4-6, 6-4, 10-8 των Κάμερον Νόρι/Τόμι Πολ.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ντόμινικ Τιμ στην πρεμιέρα του στο τουρνουά του μονού.