Νάρντι: «Ακόμα έχω αφίσα του Νόβακ στο δωμάτιό μου»

Λούκα Μάρντι, Νόβακ Τζόκοβιτς

i

© luka_nardi instagram account

Νάρντι: «Ακόμα έχω αφίσα του Νόβακ στο δωμάτιό μου»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:24 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 12.03.2024

Ο Λούκα Νάρντι, ο οποίος πέταξε εκτός συνέχειας στο Indian Wells Masters το ίνδαλμά του, Νόβακ Τζόκοβιτς, αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι την αφίσα του Σέρβου, την οποία έχει στο δωμάτιό του, θα εξακολουθεί να την έχει και μετά τον θρίαμβό του.

Ο Λούκα Νάρντι προσπαθούσε για ώρες να συνειδητοποιήσει το επίτευγμά του απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 20χρονος τενίστας φάνηκε να τα έχει χαμένα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του με 2-1 σετ απέναντι στον Σέρβο θρύλο του αθλήματος και την πρόκρισή του στους «16» του Indian Wells Masters.

«Είναι αλήθεια, έχω ακόμα αφίσα του Νόβακ στο δωμάτιό μου. Πριν πάω για ύπνο, βλέπω πάντα τον Νόβακ», είπε ο Νάρντι χαμογελώντας, υπογραμμίζοντας ότι θα εξακολουθεί να έχει την αφίσα του Νόβακ και μετά το θρίαμβό του στο τουρνουά.

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παίξω ένα παιχνίδι απέναντί του και τώρα τον κέρδισα. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Είναι τρελό αυτό που συνέβη. Δεν θα μπορούσα καν να το φανταστώ. Πριν το ματς, είπα στον προπονητή μου ότι δεν θα ήθελα να χάσω 6-1, 6-1. Μετά τα πρώτα games, ένιωθα καλά στα ράλι μαζί του και συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι καλό. Θα κρατήσω αυτή τη στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής μου», τόνισε χαρακτηριστικά, ο Νάρντι, ο οποίος δεν είχε ιδέα για τον αντίπαλό του στον 4ο γύρο του Indian Wells. κάτι που επίσης προκάλεσε γέλιο στους εκπροσώπους του Τύπου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος Ιταλός που είχε αποκλειστεί στο 2ο προκριματικό γύρο του BNP Paribas Open από τον Νταβίντ Γκοφάν, μπήκε ως lucky loser στο κυρίως ταμπλό, φτάνοντας στη σπουδαιότερη εμπειρία της καριέρας του.

«Αυτό που έκανες δεν ήταν σωστό, αλλά μπράβο σου!» - Ο Τζόκοβιτς μάλωσε τον 20χρονο Λούκα Νάρντι μπροστά στην κάμερα με τη λήξη του αγώνα
ΤΕΝΙΣ

10:22 - 12.03.2024

«Αυτό που έκανες δεν ήταν σωστό, αλλά μπράβο σου!» - Ο Τζόκοβιτς μάλωσε τον 20χρονο Λούκα Νάρντι μπροστά στην κάμερα με τη λήξη του αγώνα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ηττήθηκε από τον Λούκα Νάρντι στον τρίτο γύρο του Indian Wells, ωστόσο φαίνεται να τον «μάλωσε» μετά το τέλος του ματς μπροστά στη κάμερα, για μια συγκεκριμένη φάση στο 2ο σετ όπου ο νεαρός Ιταλός έκανε break.

Το Νο123 της παγκόσμιας κατάταξης πέτυχε το... ακατόρθωτο και μετά την πρόκρισή του στους «16» του τουρνουά, εξασφάλισε παράλληλα και την είσοδό του στο Top100 της ATP Rankings.

Tags: