Η Σβιόντεκ αποθέωσε την Σάκκαρη: «Είσαι από τους πιο καλούς ανθρώπους, ομορφαίνεις τα αποδυτήρια» (vid)

Η Σβιόντεκ αποθέωσε την Σάκκαρη: «Είσαι από τους πιο καλούς ανθρώπους, ομορφαίνεις τα αποδυτήρια» (vid)

Η Ίγκα Σβιόντεκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαρία Σάκκαρη, μετά την επικράτησή της στον τελικό του Indian Wells.

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της απέναντι στην Ίγκα Σβιόντεκ, ήταν άκρως ανταγωνιστική στο πρώτο σετ, στο δεύτερο «κατέρρευσε» και η Πολωνή στο τέλος της βραδιάς αποδείχθηκε... ανίκητη. 

Με 2-0 σετ (6-4, 6-0) η κορυφαία τενίστρια του κόσμου επικράτησε της Ελληνίδας στον τελικό του Indian Wells, κατέκτησε το τρόπαιο στην έρημο της Καλιφόρνια για δεύτερη φορά μετά το 2022 όταν είχε συναντήσει ξανά στον τελικό την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Ωστόσο, η Μαρία με την εικόνα που έδειξε σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά 1000 της WTA έστειλε το μήνυμα πως έχει «επιστρέψει» για τα καλά στις... υψηλές πτήσεις. 

Θυμίζουμε πως αυτό είναι μόλις το πρώτο τουρνουά στο οποίο η Σάκκαρη είναι με τον Ντέιβιντ Γουΐτ. με τον οποίο δουλεύει μόλις δύο εβδομάδες.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η Ίγκα Σβιόντεκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τη Μαρία Σάκκαρη. Συγκεκριμένα, η Πολωνή τενίστρια στάθηκε στην ευγένεια και την καλοσύνη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι εκπληκτικό που στέκομαι ξανά εδώ. Πρώτα απ' όλα όμως θέλω να πω συγχαρητήρια στη Μαρία. Είσαι μια από εκείνες τις παίκτριες που πάντα παλεύουν και αντιμετωπίζουν σκαμπανεβάσματα, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι το πως είσαι εκτός γηπέδου.

Είσαι πραγματικά ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους στα αποδυτήρια. Μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο καλός άνθρωπος είσαι. Σε ευχαριστώ που ομορφαίνεις τα αποδυτήρια. Επίσης συγχαρητήρια στην ομάδα σου, ελπίζω να πετύχετε σπουδαία πράγματα μαζί», ήταν τα λόγια της Πολωνής τενίστριας.