Η σταρ του τένις, Καμίλια Τζιόρτζι αποσύρθηκε χωρίς να πει... λέξη

Η σταρ του τένις, Καμίλια Τζιόρτζι αποσύρθηκε χωρίς να πει... λέξη

Sportal newsroom 13:47 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 20.05.2024

H 32χρονη Ιταλίδα τενίστρια Καμίλια Τζιόρτζι, η οποία έχει εργαστεί και ως μοντέλο εσωρούχων, αποσύρθηκε από το επαγγελματικό τένις χωρίς καμία επίσημη δήλωση.

Τέλος στην καριέρα της στο τένις φαίνεται πως αποφάσισε να βάλει η Καμίλια Τζιόρτζι. Η 32χρονη Ιταλίδα τενίστρια δεν έχει κάποια επίσημη ανακοίνωση αλλά στον ιστότοπο του International Tennis Integrity Agency (ITIA) ως συνταξιούχος.

Η τελευταία εμφάνιση της Καμίλια Τζιόρτζι ήταν στον δεύτερο γύρο του Miami Open τον Μάρτιο, όπου ηττήθηκε με 2-0 από την Ίγκα Σφιόντεκ.

Η Τζιόρτζι εντυπωσιάζει εκτός κορτ αλλά απογοητεύει με τη συμπεριφορά της μέσα σε αυτό: Η σκληρή κριτική για την απρέπεια της στην Αζαρένκα
ΤΕΝΙΣ

18:24 - 25.03.2023

Η Τζιόρτζι εντυπωσιάζει εκτός κορτ αλλά απογοητεύει με τη συμπεριφορά της μέσα σε αυτό: Η σκληρή κριτική για την απρέπεια της στην Αζαρένκα

Η Ιταλίδα τενίστρια και μοντέλο εσωρούχων, Καμίλα Τζιόρτζι, δέχτηκε σκληρή κριτική στα social media για την αγενή συμπεριφορά της, μετά την ήττα στον δεύτερο γύρο του Miami Open από τη Βικτόρια Αζαρένκα.

Η Καμίλια Τζιόρτζι γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1991, στη Ματσεράτα της Ιταλίας. Ασχολήθηκε με το τένις από την ηλικία των 5 ετών. Το 2000, εντοπίστηκε από τον προπονητή τένις Νικ Μπολλετιέρι, ο οποίος της πρόσφερε επτά μήνες εκπαίδευσης. Τον Νοέμβριο του 2005, η Καμίλια Τζιόρτζι έφτασε στον τελικό του Nike Junior Tour αλλά ηττήθηκε από την Ζουζάνα Λουκνάροβα από τη Σλοβακία. Έφτασε επίσης στον τελικό του Sey Development Cup στην Τσεχία και στον γύρο των 16 στο Astrid Bowl στο Βέλγιο.

Το 2014, η Τζόρτζι έφτασε στον τελικό του τουρνουά της WTA στο Κατοβίτσε της Πολωνίας και το 2015 κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο στο Πρωτάθλημα του Ροσμάλεν της Ολλανδίας. Επίσης, το 2018 έφτασε στον προημιτελικό γύρο στο Γουίμπλεντον​.

Ταυτόχρονα βέβαια η 30χρονη τενίστρια έρχεται πρώτη στην καρδιά του αντρικού κοινού, καθώς συνδυάζει την αντισφαίριση με το μόντελινγκ, διαθέτοντας στο Instagram 732.000 ακολούθους.

Ο αδερφός της Αμαντέους μάλιστα, πρώην ποδοσφαιριστής, ασχολείται κι εκείνος με τη μόδα ως ιδιοκτήτης της φίρμας ρούχων Giomil.