Επική ατάκα Μεντβέντεφ: «Ποιοι θ' αποφασίσουν οι illuminati;» (vid)

Επική ατάκα Μεντβέντεφ: «Ποιοι θ' αποφασίσουν οι illuminati;» (vid)

Sportal newsroom 18:31 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 16.05.2024

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ειρωνεύτηκε τον διαιτητή του αγώνα, επειδή δεν έκλεισε η στέγη στο γήπεδο.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έδωσε και πάλι ρεσιτάλ.

Ο 28χρονος Ρώσος τενίστας ζήτησε στη διάρκεια του αγώνα με τον Αμερικανό Σεμπάστιαν Κόρντα (νίκησε ο Μεντβέντεφ 2-1 σετ) να κλείσει η στέγη στο γήπεδο, επειδή έβρεχε.

Ο διαιτητής που σφύριξε τον αγώνα για το τουρνουά της Μαδρίτης, είπε στον Ρώσο. «Δεν παίρνω εγώ την απόφαση για το τι θα γίνει. Άλλοι αποφασίζουν. Δεν γνωρίζω». Και τότε ο Ρώσος του απάντησε:

«Ποιοι είναι αυτοί; Οι illuminati; (σ.σ. πεφωτισμένοι)».

Δείτε το βίντεο

Το δύο στα δύο, λοιπόν, έκανε ο Μεντβέντεφ στο Mutua Madrid Open, αφού λύγισε τον Σεμπάστιαν Κόρντα με 5-7, 7-6(4), 6-3 κι εξασφάλισε την πρόκριση στον 4ο γύρο της ATP Masters 1000 διοργάνωσης για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Ο No4 τενίστας στον κόσμο χρειάστηκε ξανά την ανατροπή για να τα καταφέρει. Μα σημειωθεί ότι ο 4ος γύρος είναι το ταβάνι του έως τώρα στη Μαδρίτη και θέλει να βρεθεί για πρώτη φορά στην 8άδα.

Αυτή ήταν η 21η νίκη του για φέτος στο Tour και θέλει μία καλή πορεία, ώστε να μείνει κοντά στις τρεις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, ενόψει Ρώμης και φυσικά για το Roland Garros.

Ο Ρώσος ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του με 25 winners και 7 άσους. Ο Κόρντα είχε 42 winners και 13 άσους.

Είχε 77% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service ο Μεντβέντεφ, σ’ αντίθεση με τον Αμερικανό που είχε 69%.

Στον επόμενο γύρο θα διεκδικήσει την είσοδό του στα προημιτελικά κόντρα στον 26χρονο Καζάκο, Αλεξάντερ Μπούμπλικ, που για να βρεθεί στους «16» νίκησε τον Μπεν Σέλτον με 3-6, 7-6(2), 6-4.