Φίλαθλος αντάλλασσε τη μητέρα του με μία ρακέτα του Μεντβέντεφ

Φίλαθλος αντάλλασσε τη μητέρα του με μία ρακέτα του Μεντβέντεφ

Ένας φίλαθλος του τένις στο Μαϊάμι έγραψε ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Μεγάλη αγάπη προς τον Ντανίλ Μεντβέντεφ είχε ένα φίλαθλος του τένις, που βρέθηκε το Μαϊάμι. Ο νεαρός άνδρας, μάλιστα, έγραψε μήνυμα που ζητούσε τη ρακέτα του Ρώσου αθλητή ανταλλάσσοντας τη μητέρα του.

Οι κάμερες του γηπέδου «έπιασαν» τον ιδιαίτερο θεατή. Τόσο ο νεαρός άνδρας, όσο και η μητέρα του φάνηκε να το διασκεδάζουν, προκαλώντας γέλιο στους υπόλοιπους θεατές.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters του Μαϊάμι. Ο Ρώσος τενίστας επικράτησε 6-2, 7-6(7) του Χιλιανού, Νίκολας Τζάρι και «σφράγισε» το εισιτήριο για την τετράδα.

Ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει στην τετράδα τον Γιανίκ Σίνερ. Ο Ιταλός τενίστας είναι σε εντυπωσιακή κατάσταση αφού μετράει μόλις μία ήττα τη φετινή σεζόν από τον Κάρλος Αλκαράθ, στα ημιτελικά του Indian Wells.

Ο Σίνερ πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά μετά την νίκη του με 6-4, 6-2 επί του Τσέχου, Τόμας Μάχακ που βρίσκεται στην 60ή θέση της παγκόσμιας κατάταξης. «Έπαιξα καλά, ειδικά στις σημαντικές στιγμές. Αρκετές φορές το σκορ, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και αυτό ισχύει σήμερα», είπε ο Ιταλός τενίστας μετά την πρόκρισή του.

«Διατήρησα καλό επίπεδο στο πρώτο σετ, όχι εξαιρετικό, αλλά αρκετό για να νικήσω. Στην συνέχεια ανέβασε το επίπεδό του και υπήρχαν μεγάλα ράλι, δύσκολοι πόντοι και επίσης σέρβιρε καλύτερα», τόνισε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Μαϊάμι.

Κληθείς να σχολιάσει τον ημιτελικό με τον Σίνερ, ο έμπειρος Ρώσος αθλητής, δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι πήρε τα πρώτα δύο σετ στην Μελβούρνη: «Αυτό θα είναι... αρκετό στο Μαϊάμι». Θυμίζουμε ότι ο Σίνερ αναμετρήθηκε με τον Μεντβέντεφ στον τελικό του Australian Open. Ο Ρώσος κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ, αλλά ο Σίνερ επανήλθε και πήρε τον τίτλο, που ήταν ο πρώτος major στην καριέρα του.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών θα προκύψει από τους αγώνες Αλκαράθ - Ντιμιτρόφ και Ζβέρεφ - Μαροζάν. Σημειώνεται ότι στη διοργάνωση συμμετείχε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση από τον Ντένις Σαποβάλοφ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχώρησε από τις ΗΠΑ με μία νίκη σε Indian Wells και Μαϊάμι.