Έξαλλος ο Ρουντ με τους διοργανωτές του Miami Open: «Αυτό που συμβαίνει είναι αστείο!» (vid)

Έξαλλος ο Ρουντ με τους διοργανωτές του Miami Open: «Αυτό που συμβαίνει είναι αστείο!» (vid)

Sportal newsroom 20:18 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 24.03.2024

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Λούκα Βαν Ας, ο Κάσπερ Ρουντ εξέφρασε την οργή του στον διαιτητή σχετικά με τους διοργανωτές του Miami Open.

Ο Κάσπερ Ρουντ πήρε τη νίκη κόντρα στον Λούκα Βαν Ας με 7-6(5), 1-6, 6-1 και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Miami Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα. Ωστόσο, μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν...

Ο Νορβηγός τενίστας ήταν έξαλλος με τους διοργανωτές του Miami Open και εξέφρασε τα παράπονα του στον διαιτητή του αγώνα, αναφορικά με τις καθημερινές ανάγκες των παικτών στο τουρνουά.

«Στα τρέιλερ δεν υπάρχουν πετσέτες, δεν υπάρχει κρύο νερό και υπάρχουν μόνο πλαστικές καρέκλες για να αλλάξουμε. Αυτό είναι αστείο. Ερχόμαστε κάθε χρόνο για να παίξουμε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο και μας αντιμετωπίζουν έτσι», ανέφερε αρχικά ο Ρουντ.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε, μιλώντας στον διαιτητή: «Το ξέρω ότι δεν είναι δικό σου λάθος, αλλά σου λέω πόσο κακό είναι αυτό. Το ξέρω ότι δεν τα ξέρεις αυτά, απλά στα λέω τώρα. Στα λέω για να να τα πεις στην ATP ή σε όποιον είναι υπεύθυνος γι’ αυτό».

Παρά την ξεκάθαρη ενόχληση του ο Ρουντ κατάφερε να ανακτήσει την ψυχραιμία του για το καθοριστικό σετ και να πάρει τη νίκη και κατ' επέκταση την πρόκριση. Πάντως πρόκειται για έναν τενίστα που δεν του αρέσει να παραπονιέται και αυτό δείχνει ότι η απογοήτευση του μπορεί να είναι δικαιολογημένη.

Κακή εμφάνιση για τον Τσιτσιπά και αποκλεισμός στο Μαϊάμι

Στον δεύτερο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Masters του Μαϊάμι. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε 6-2, 6-4 από τον Ντένις Σαποβάλοφ και αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραμένει σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Θυμίζουμε ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρίσκεται - πλέον - εκτός Top-10 χάνοντας θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Σαποβάλοφ έφτασε τις τέσσερις νίκες κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά σε έξι αναμετρήσεις μεταξύ τους. Ο Καναδός θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ματέο Αρνάλντι και τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας φεύγει από τι ΗΠΑ να απολογισμό μία νίκη κόντρα στον Φράνσις Τιάφο στο Indian Wells.

Αυτή είναι η φάση που έφερε την έκρηξη του Τζόκοβιτς - Όλος ο διάλογος με τον διαιτητή: «Δεν μπορείς να πάρεις απόφαση; Προσπαθείς να με κοροϊδέψεις;» (vid)
ΤΕΝΙΣ

18:06 - 12.03.2024

Αυτή είναι η φάση που έφερε την έκρηξη του Τζόκοβιτς - Όλος ο διάλογος με τον διαιτητή: «Δεν μπορείς να πάρεις απόφαση; Προσπαθείς να με κοροϊδέψεις;» (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «πήρε φωτιά», μετά από μια απόφαση του διαιτητή στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Λούκα Νάρντι, στον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στρέφει, πλέον, την προσοχή του στη χωμάτινη σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι το χώμα είναι η αγαπημένη του επιφάνεια, όπου παραδοσιακά πηγαίνει καλά και αναμένεται να ανακάμψει.