Βίος και πολιτεία: Αποκαλύφθηκαν οι λόγοι της απόσυρσης της εκρηκτικής, Καμίλια Τζόρτζι από το τένις!

Βίος και πολιτεία: Αποκαλύφθηκαν οι λόγοι της απόσυρσης της εκρηκτικής, Καμίλια Τζόρτζι από το τένις!

Sportal newsroom 13:57 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 29.05.2024

Η σταρ του Τένις, Καμίλια Τζόρτζι, αποσύρθηκε από το τένις, με τα ιταλικά Μέσα να σχολιάζουν πως ο λόγος πίσω από την απόφαση είναι οι έρευνες για φοροδιαφυγή.

Η Καμίλια Τζόρτζι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από το τένις σε ηλικία μόλις 31 ετών. Μάλιστα η Ιταλίδα τενίστρια πήρε αυτή την απόφαση χωρίς να κάνει καμία επίσημη δήλωση, δημιουργώντας απορίες γύρω από την απόφαση αυτή.

Τελικά τα ιταλικά Μέσα ήρθαν να ρίξουν... φως στην υπόθεση λέγοντας πως η Τζόρτζι έχει μπελάδες με τον νόμο λόγω φοροδιαφυγής. Πιο αναλυτικά, οι οικονομικές Αρχές της Ιταλίας έχουν ενημερώσει πως ερευνούν την 31χρονη, της οποίας νέα δεν υπάρχουν ακόμα.

Η Εισαγγελία μάλιστα έχει «βάλει στο μάτι» και την οικογένειά της, αφού έχουν παρατηρήσει μερικά κενά στους φόρους, οι οποίοι ποτέ δεν έχουν πληρωθεί. Σύμφωνα με τις έρευνες, στην Ιταλία θεωρούν πως η Τζόρτζι έχει φύγει από τη χώρα και έχει μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιταλίδα έχει κατακτήσει ένα WTA το 2014 στην Πολωνία, ενώ έναν χρόνο μετά κατέκτησε το πρωτάθλημα του Ροσμάλεν της Ολλανδίας. Επίσης, το 2018 έφτασε στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον.