Έτοιμη για κούπα η Σάκκαρη

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Έτοιμη για κούπα η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται κόντρα στην Κόκο Γκοφ (21:30) στον τελικό του τουρνουά της Ουάσινγκτον.

Η Μαρία Σάκκαρη διεκδικεί τον τίτλο στο τουρνουά της Ουάσινγκτον. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών αντιμετωπίζει την Κόκο Γκοφ στον τελικό του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει κόντρα στην Αμερικανίδα τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα της μετά το 2019 στο Ραμπάτ. Αν η Γκοφ φτάσει στο τρόπαιο, τότε θα είναι ο τέταρτος τίτλος καριέρας για την Αμερικανίδα.

Αυτός θα είναι ο όγδοος τελικός για τη Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών μετράει τέσσερις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις κόντρα στην Κόκο Γκοφ.

Για να φτάσει στον τελικό, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Τζέσικα Πεγκούλα στα ημιτελικά. «Προφανώς θα ήταν ιδανικό αν μπορούσα να φύγω από το court πριν από μια ώρα», είπε γελώντας η Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε από το court, αμέσως μετά τη νίκη της με 6-3, 4-6, 6-2 επί της Αμερικανίδας.

«Στο τέλος πήρα τη νίκη και αυτό ήταν που ήθελα περισσότερο. Προσπάθησα να μείνω στο παρόν στο 3ο σετ, να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να το δω σαν μια νέα πρόκληση», είπε η 28χρονη Ελληνίδα.

Το χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε ο Τσιτσιπάς με την κατάκτηση του Λος Κάμπος
ΤΕΝΙΣ

10:10 - 06.08.2023

Το χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε ο Τσιτσιπάς με την κατάκτηση του Λος Κάμπος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον δέκατο τίτλο στην καριέρα του στο τουρνουά του Λος Κάμπος νικώντας στον τελικό τον Άλεξ Ντε Μινόρ. Πόσα χρήματα εξασφάλισε ο Έλληνας τενίστας.

«Αγαπάτε πολύ το τένις και τον αθλητισμό εδώ, γι' αυτό έχετε και τη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο. Είναι απίθανο, αρκεί μια βόλτα στην πόλη για να πάρω την αγάπη του κόσμου. Λατρεύω αυτό το τουρνουά, προφανώς και το λατρεύω είμαι στον τελικό (σ.σ γέλια). Απολαμβάνω τον χρόνο μου στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα έρχονται εύκολα εδώ και ο κόσμος είναι πολύ καλός, είναι απλά τέλεια», σημείωσε η Σάκκαρη για το τουρνουά της Ουάσινγκτον.

Αν η 28χρονη τενίστρια κατακτήσει τον τίτλο, τότε θα ανέβει στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης.