Ξεκίνημα στο διπλό για την Σάκκαρη στην Ουάσιγκτον

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Ξεκίνημα στο διπλό για την Σάκκαρη στην Ουάσιγκτον

Ιάσονας Τσίλης 15:15 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 31.07.2023

Με την Πέτρα Μάρτιτς στο πλάι της, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο διπλό γυναικών, για το τουρνουά της Ουάσινγκτον η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τεννίστρια θα αγωνιστεί στο διπλό γυναικών μαζί με την Κροάτισσα Πέτρα Μάρτιτς στο 500ρι τουρνουά που λαμβάνει χώρα στη Ουάσινγκτον, στο... ξεκίνημα της σεζόν της σκληρής επιφάνειας.

Αντίπαλες τους στον πρώτο γύρο είναι οι Αμερικανίδες Μάντισον Κις και Τζένιφερ Μπρέιντι, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα(31/07) στις 18:30. Οι νικήτριες θα προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη έχει ήδη προκριθεί άνευ αγώνα στον δεύτερο γύρο, όπου θα βρει στο δρόμο της τη νικήτρια του ζευγαριού Μπέρναντ Πέρα-Λέιλα Φερνάντεζ.

Η νούμερο εννέα τεννίστρια του κόσμου, θέλει να αφήσει πίσω της, την πολύ σύντομη πορεία της στο Wimbledon, όπου αποκλείστηκε με 2-1(6-0, 5-7, 2-6) σετ στον πρώτο γύρο, από τη νούμερο 34 στην Παγκόσμια κατάταξη Μάρτα Κόστιουκ.

Η σεζόν της στα Γκραν Σλαμ δεν είναι ιδανική μέχρι στιγμής, καθώς και στο Rolland Garros, στο οποίο είχε φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά πριν από δύο χρόνια, αποχαιρέτησε πρόωρα, με ήττα στον πρώτο γύρο.

Το τουρνουά της Ουάσινγκτον αποτελεί μια ευκαιρία για την 28χρονη πλέον Σάκκαρη να... ζεσταθεί εν όψει του Αμερικανικού Όπεν, το οποίο ξεκινάει σε τέσσερις εβδομάδες και αποτελεί μια ευκαιρία για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τις αποτυχίες σε Αγγλία και Γαλλία.

Επιθυμεί να πραγματοποιήσει πορεία ανάλογη και γιατί όχι καλύτερη, του 2021 όταν έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό, με την Έμμα Ραντουκάνου να της στερεί την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό Γκραν Σλαμ.