Κόντρα στην Αλεξαντρόβα η Σάκκαρη για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ντόχα
i

Σάκκαρη / © φωτογραφία αρχείου Intime

Κόντρα στην Αλεξαντρόβα η Σάκκαρη για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ντόχα

Sportal newsroom 10:58 - 15.02.2023

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Qatar Open στην Ντόχα.

Η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται στη μάχη του δεύτερο γύρου του Qatar Open. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών αντιμετωπίζει την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η 27χρονη Ελληνίδα δυσκολεύθηκε κόντρα στην Κινέζα Ζενγκ στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση αλλά πήρε την πρόκριση. Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά του Λιντς πριν λίγες ημέρες όπου και αποκλείστηκε από την Πέτρα Μάρτιτς.

Η Σάκκαρη έχει θετική παράδοση κόντρα στη Ρωσίδα αντίπαλό της. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μετράει πέντε νίκες σε έξι αναμετρήσεις. Μάλιστα, η μοναδική νίκη που έχει καταγράψει η Εκατερίνα Αλεξαντρόβα έγινε μετά από εγκατάλειψη της Μαρίας Σάκκαρη στις αρχές του πρώτου σετ στο τουρνουά της Μόσχας το 2021.

Η νικήτρια του ζευγαριού της Σάκκαρη με την Αλεξαντρόβα θα αντιμετωπίσει είτε την Καρολίνα Μούχοβα είτε την Καρολίν Γκαρσιά. Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα τενίστρια την περσινή σεζόν είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της Ντόχα όπου και αποκλείστηκε από την Ίγκα Σβιόντεκ.

Η τενίστρια από την Πολωνία στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο. Η αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Αλεξαντρόβα θα ξεκινήσει περίπου στις 16:30 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα της ημέρας

Centre Court (14.30)

Γκοφ-Κβίτοβα

Οσταπένκο-Πεγκούλα

Σβιόντεκ-Κόλινς

Μούχοβα-Γκαρσιά

Grandstand 1 (14.30)

Αζαρένκα-Μπέντσιτς

Χαντάντ Μάια-Μαρίνο ή Κασάτκινα

Grandstand 2 (14.30)

Κένιν-Κουντερμέτοβα

Σάκκαρη-Αλεξαντρόβα