Σάκκαρη: «Είμαι χαρούμενη που τα κατάφερα»
i

Μαρία Σάκκαρη / © φωτογραφία αρχείου Intime

Σάκκαρη: «Είμαι χαρούμενη που τα κατάφερα»

Sportal newsroom 20:40 - 14.02.2023

Η Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε τη χαρά της για την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο της Ντόχα.

Χαρούμενη που πήρε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Ντόχα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών επιβλήθηκε με 6-2, 3-6, 6-2 της Τσινγουέν Ζενγκ και «σφράγισε» το εισιτήριο.

Η Μαρία Σάκκαρη, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της στα ημιτελικά του Λιντς από την Πέτρα Μάρτιτς, έδειξε χαρακτήρα απέναντι στην Κινέζα αντίπαλό της. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο είτε με την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα είτε με την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Συμβαίνουν κι αυτά: Τύπος με στολή πάντα εισέβαλε σε ματς τένις στο Ρότερνταμ! (vid)
ΤΕΝΙΣ

18:59 - 14.02.2023

Συμβαίνουν κι αυτά: Τύπος με στολή πάντα εισέβαλε σε ματς τένις στο Ρότερνταμ! (vid)

Ένα αθώο -όπως αποδείχθηκε- περιστατικό σημειώθηκε στο ΑTP του Ρότερνταμ, καθώς ένας τύπος ντυμένος πάντα εισέβαλε στο court κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Αλίς και τον Μπαρέρε.

«Ήξερα πως θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι φοβερή η Ζενγκ, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Είναι πολύ δυνατή παίκτρια με καλό σερβίς. Είναι ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά και είμαι πολύ χαρούμενη που, παρόλο που δεν είχα πολύ χρόνο να προετοιμαστώ τα κατάφερα», ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια θυμήθηκε και την πρώτη της συμμετοχή στο τουρνουά της Ντόχα. «Ήμουν πολύ μικρή το 2013 στο ντεμπούτο μου. Δεν ήμουν έτοιμη να είμαι εδώ αλλά ήμουν τυχερή λόγω της wιld card. Έχασα στα προκριματικά, ένιωθα πως δεν ήμουν έτοιμη αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, από τα αγαπημένα μου τουρνουά», σημείωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Τέλος αποκάλυψε ότι δεν θα δει το ματς από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο. «Δεν θα δω το άλλο ματς. Έχω πολύ δύσκολους αγώνες μπροστά μου, θέλω να ξεκουραστώ», σχολίασε σχετικά η Μαρία Σάκκαρη.

Tags: