Κόντρα στην Πέτρα Μάρτιτς για την πρόκριση στον τελικό του Λιντς η Σάκκαρη
i

Μαρία Σάκκαρη / © φωτογραφία αρχείου Intime

Κόντρα στην Πέτρα Μάρτιτς για την πρόκριση στον τελικό του Λιντς η Σάκκαρη

Sportal newsroom 09:32 - 11.02.2023

Η Μαρία Σάκκαρη κοντράρεται με την Πέτρα Μάρτιτς στα ημιτελικά του τουρνουά του Λιντς της Αυστρίας.

Έτοιμη για τον πρώτο τελικό της σεζόν δείχνει η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει την Πέτρα Μάρτιτς στον ημιτελικό του τουρνουά του Λιντς της Αυστρίας.

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην καλή της φίλη, Ντόνα Βέκιτς ανεβάζοντας αγωνιστικό ρυθμό. Θυμίζουμε ότι η 27χρονη Ελληνίδα έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο του Australian Open όπου και ηττήθηκε από την Λιν Ζου.

«Νομίζω πως συνολικά έπαιξα καλά, ήμουν καλή από την baseline, σίγουρα έκανα και κάποια λάθη που δεν έπρεπε να κάνω, η επιλογή χτυπημάτων δεν ήταν η καλύτερη σε κάποιες στιγμές, ειδικά όταν σέρβιρα για το ματς. Αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, ποτέ δεν μπορείς να κάνεις το τέλειο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενη που βρήκα τον τρόπο να κερδίσω, ειδικά στο τέλος που κατάφερα να γυρίσω το τάι μπρέικ», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Βέκιτς.

Όσον αφορά την παράδοση κόντρα στη Μάρτιτς είναι υπέρ της Ελληνίδας. Η Σάκκαρη μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με πιο πρόσφατη στο United Cup.

Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης, η Ποτάποβα θα αγωνιστεί κόντρα στην Βοντρούσοβα. Η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη θα ξεκινήσει μετά τις πέντε το απόγευμα.