Η κλήρωση της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά της Μαδρίτης

Μαρία Σάκκαρη

i

Σάκκαρη/©instagram

Η κλήρωση της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά της Μαδρίτης

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:38 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 24.04.2023

Γνωστή έγινε η κλήρωση της Μαρίας Σάκκαρη για το 1.000άρι τουρνουά της Μαδρίτης με την Ελληνίδα τενίστρια να βρίσκεται στην ίδια πλευρά του ταμπλό με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η κλήρωση της Μαρίας Σάκκαρη για το 1.000άρι τουρνουά της Μαδρίτης έγινε γνωστή με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να μαθαίνει τις πιθανές αντιπάλους της.  

Η 27χρονη θα περάσει με bye τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, όπου πρόκειται να αντιμετωπίσει την Αμάντα Ανισίμοβα ή μια qualifier. Σε περίπτωση που περάσει θα έχει πιθανή αντίπαλο την Ντόνα Βέκιτς στον τρίτο γύρο, ενώ στον τέταρτο θα διασταυρωθεί με τις Κόκο Γκοφ και Πάουλα Μπαντόσα.

Εφόσον φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του τουρνουά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Ονς Ζαμπέρ και Λουντμίλα Σαμσόνοβα, αλλά και τη Λετονή Νο.22 της παγκόσμιας κατάταξης, Γελένα Οσταπένκο, που είναι σε πολύ καλή κατάσταση στα τελευταία τουρνουά που έχει λάβει μέρος.  

Η Ελληνίδα τενίστρια στα ημιτελικά θα έχει ως πιθανές αντιπάλους αν όλα πάνε βάσει των προγνωστικών, την Αρίνα Σαμπαλένκα και την Καρολίν Γκαρσία. Από την άλλη πλευρά του ταμπλό θα βρίσκονται οι Ίγκα Σβιόντεκ, Ελένα Ριμπάκινα, Τζέσικα Πέγκουλα και Ντάρια Κασάτκινα

Πιθανοί προημιτελικοί: 

[1] Σβιόντεκ - Ριμπάκινα [7] 

[3] Πέγκουλα - Κασάτκινα [8] 

[6] Γκοφ- Ζαμπέρ [4] 

[5] Γκαρσία - Σαμπαλένκα [2]