Η Μπαντόσα εγκατέλειψε αγώνα στο Ντουμπάι και έβαλε τα κλάματα

Η Μπαντόσα εγκατέλειψε αγώνα στο Ντουμπάι και έβαλε τα κλάματα

Η Πάουλα Μπαντόσα εγκατέλειψε τον αγώνα με τη Λούλου Σαν και ξέσπασε σε δάκρυα.

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η πορεία της Πάουλα Μπαντόσα στο τουρνουά του Ντουμπάι. Η Ισπανίδα τενίστρια εγκατέλειψε τον αγώνα με τη Λούλου Σαν μετά την απώλεια του πρώτου σετ με 6-4.

Η Ισπανίδα άρχισε να νιώθει πάλι ενοχλήσεις στη μέση. Αμέσως, η Μπαντόσα κάλεσε τον γιατρό και εγκατέλειψε τον αγώνα με δάκρυα στα μάτια. Η Μπαντόσα έχει φτάσει τις 32 αποσύρσεις στην καριέρα της και βρίσκεται στην 74η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Θα ήθελα να δω τους Έλληνες να στηρίζουν την Πάουλα - Είμαι ο Νο1 φαν της»

Η Πάουλα Μπαντόσα έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι ζευγάρι με την Ισπανίδα εδώ και έναν περίπου χρόνο. Η σχέση τους αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Roland Garros. Έκτοτε, οι δυο τους είναι αχώριστοι αφού ο ένας ακολουθεί τον άλλον όποτε του επιτρέπουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. 

«Ήταν σημαντικό κομμάτι της χρονιάς μου και μου έφερε πολλή χαρά και αυτοπεποίθηση στην καθημερινή ζωή μου. Είναι σημαντικό στήριγμα, έχω χτίσει εξαιρετική σχέση μαζί της. Είναι ο Νο.1 φαν μου κι εγώ είμαι ο Νο.1 δικός της, σπρώχνουμε ο ένας τον άλλο. Θα ήθελα να δω τους Έλληνες να την υποστηρίζουν. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ισπανική κοινότητα στην Αυστραλία, οπότε αν δείτε την Πάουλα, φροντίστε να την στηρίξετε, και δείξτε της την αγάπη που δείχνετε σε εμένα», είχε πει παλαιότερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την Πάουλα Μπαντόσα.