Έξαλλη η Πάουλα Μπαντόσα - Ο δημοσιογράφος που την εξόργισε

Έξαλλη η Πάουλα Μπαντόσα - Ο δημοσιογράφος που την εξόργισε

Sportal newsroom 18:07 - 07.07.2023

Σε εξαιρετικά άβολη θέση βρέθηκε η Πάουλα Μπαντόσα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Wimbledon.

Η Πάουλα Μπαντόσα αποσύρθηκε από τον αγώνα της με τη Μάρτα Κόστιουκ για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon. Η Ισπανίδα τενίστρια, που αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών πριν το βρετανικό major, δεν θα αγωνιστεί και στο μικτό διπλό όπου θα είχε παρτενέρ τον σύντροφό της, Στέφανο Τσιτσιπά.

Ωστόσο, η Μπαντόσα βρέθηκε σε εξαιρετικά άβολη θέση. Ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη τύπου του αγώνα πιάστηκε... αδιάβαστος αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Ισπανίδα για τη... νίκη της!

Δημοσιογράφος: «Συγχαρητήρια για τη νίκη σας».

Μπαντόσα: «Έχασα».

Δημοσιογράφος: «Χάσατε κάποιους αγώνες λόγω τραυματισμού».

Μπαντόσα: «Ναι».

Δημοσιογράφος: «Θα μπορούσατε, παρακαλώ, να μας πείτε για το επίπεδο φυσικής κατάστασης και αυτοπεποίθησής σας;».

Μπαντόσα: «Προς ενημέρωσή σας, μόλις έχασα. Δεν κέρδισα. Λοιπόν ναι».

Συντονίστρια: «Δεν νίκησε».

Δημοσιογράφος: «Δεν νικήσατε;»

Μπαντόσα: «Όχι».

«Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ αλλά προσπαθώ να μην δίνω σημασία. Είναι το σωστό άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που με κατανοεί περισσότερο από τους άλλους. Είμαι τόσο τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα και να κατακτήσουμε μαζί τους στόχους μας. Θέλω να είναι μια όμορφη ζωή με όμορφες αναμνήσεις», είχε δηλώσει ο 24χρονος τενίστας στην εφημερίδα AS για την Πάουλα Μπαντόσα

«Στράβωσε» άσχημα η Μπαντόσα με τον πατέρα του Τσιτσιπά για παρατήρηση που του έκανε στον αγώνα με τον Μάρεϊ  - Εμφανέστατη η δυσαρέσκεια της (vids)
ΤΕΝΙΣ

09:20 - 07.07.2023

«Στράβωσε» άσχημα η Μπαντόσα με τον πατέρα του Τσιτσιπά για παρατήρηση που του έκανε στον αγώνα με τον Μάρεϊ - Εμφανέστατη η δυσαρέσκεια της (vids)

Η κοπέλα του Στέφανου Τσιτσιπά, παρακολούθησε τον αγώνα του συντρόφου της και δέχθηκε παρατήρηση από τον πατέρα του Έλληνα τενίστα με αποτέλεσμα να μην το πάρει και τόσο ψύχραιμα.

Οι φήμες περί σχέσης είχαν αρχίσει όταν οι δύο τενίστες είχαν ανεβάσει μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ που διατηρούν στο spotify. Στη συνέχεια ήρθε η επιβεβαίωση μέσα από τον ίδιο τον Στέφανο Τσιτσιπά.