«Στράβωσε» άσχημα η Μπαντόσα με τον πατέρα του Τσιτσιπά για παρατήρηση που του έκανε στον αγώνα με τον Μάρεϊ  - Εμφανέστατη η δυσαρέσκεια της (vids)

Πάουλα Μπαντόσα & Απόστολος Τσιτσιπάς

i

PrtScr

«Στράβωσε» άσχημα η Μπαντόσα με τον πατέρα του Τσιτσιπά για παρατήρηση που του έκανε στον αγώνα με τον Μάρεϊ - Εμφανέστατη η δυσαρέσκεια της (vids)

Sportal newsroom 09:20 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 07.07.2023

Η κοπέλα του Στέφανου Τσιτσιπά, παρακολούθησε τον αγώνα του συντρόφου της και δέχθηκε παρατήρηση από τον πατέρα του Έλληνα τενίστα με αποτέλεσμα να μην το πάρει και τόσο ψύχραιμα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε με 6-3, 6-7(1), 2-6, 7-6(5), 6-7(8) του Ντομινίκ Τιμ και θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα στην Πάουλα Μπαντόσα και στον Απόστολο Τσιτσιπά. Συγκεκριμένα, η κοπέλα του Στέφανου βρέθηκε και στο box του για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα, αλλά αυτή τη φορά δεν κάθισε δίπλα στον πατέρα και προπονητή του, τον Απόστολο, αλλά στην πίσω σειρά.

Τη στιγμή, λοιπόν που ο Απόστολος Τσιτσιπάς χειροκροτούσε γύρισε για να της μιλήσει και η Πάουλα Μπαντόσα ξαφνικά σταμάτησε να χειροκροτεί, κοιτάζοντας τον με βλέμμα που... σκοτώνει. Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό ο λόγος που το έκανε, αλλά το βέβαιο είναι ότι το βλέμμα της δεν ήταν καθόλου φιλικό!

Μετά τη λήξη της συγκλονιστικής μάχης και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Έλληνα τενίστα έγινε ένα τρομερό σκηνικό με πρωταγωνίστρια την Πάουλα Μπαντόσα. Όπως είναι γνωστό, η Ισπανίδα τενίστρια και ο φιναλίστ του Australian Open ζουν έναν μεγάλο ερώτα και έχουν γνωστοποιήσει εδώ και καιρό τη σχέση τους. Mετά τη νίκη της επί της Άλισον Ρισκ έσπευσε στο πλευρό του αγαπημένου της που αγωνιζόταν κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ και με τη λήξη του αγώνα μας χάρισε μια πολύ όμορφη στιγμή.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος στην οποία παραχωρούσε δηλώσεις ο Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του, ενημέρωσε τον Έλληνα τενίστα για τη νίκη της Μπαντόσα, εκείνος χαμογέλασε, της είπε συγχαρητήρια και η Ισπανίδα του έστειλε μια καρδούλα.