Ναδάλ: «Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»

Ράφα Ναδάλ

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Ναδάλ: «Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»

Sportal newsroom 19:18 - 28.03.2023

Ο Ράφα Ναδάλ δήλωσε ότι δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Ράφα Ναδάλ διέψευσε με δηλώσεις του τα περί επιστροφής του στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Οι διοργανωτές του χωμάτινου masters ανακοίνωσαν τις προηγούμενες ημέρες ότι ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων θα αγωνιστεί στο τουρνουά που θα λάβει χώρα 9-16 Απριλίου.

Ο Ράφα Ναδάλ έπαιξε τελευταία φορά του Tour στο Australian Open. Τότε, είχε αποκλειστεί στον δεύτερο γύρο από Μακένζι ΜακΝτόναλντ, σε έναν αγώνα που είχε υποστεί τον τραυματισμό του

Ο Ισπανός θρύλος του αθλήματος εντείνει την προετοιμασία του προκειμένου να είναι έτοιμος στη χωμάτινη περίοδο. Το Roland Garros, άλλωστε, αποτελεί για τον ίδιο κάτι το ιδιαίτερο.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα παίξω στο Monte-Carlo, βλέπω την κατάστασή μου μέρα με τη μέρα και δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι που δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω ποιος δίνει αυτές τις πληροφορίες. Αν ήταν αλήθεια θα το επιβεβαίωνα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω. Συνεχίζω να ακολουθώ τη θεραπεία, αλλά δεν γνωρίζω ακόμα πότε θα αγωνιστώ ξανά», είπε χαρακτηριστικά ο Ράφα Ναδάλ στους δημοσιογράφους, σε μια εκδήλωση στη Μαγιόρκα, ως εκπρόσωπος του ιδρύματός του.