Ο Νικ Κύργιος γίνεται προπονητής

Νικ Κύργιος

i

© Intime

Ο Νικ Κύργιος γίνεται προπονητής

Ο Νικ Κύργιος θα προπονήσει τον Φράνσις Τιάφο στο Ultimate Tennis Showdown που θα γίνει στο Λος Άντζελες.

Ο Νικ Κύργιος αλλάζει ρόλο. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας θα γίνει προπονητής του Φράνσις Τιάφο στο Ultimate Tennis Showdown που θα γίνει στο Λος Άντζελες 21-23 Ιουλίου.

Το Ultimate Tennis Showdown είναι μία ιδέα του Πάτρικ Μουράτογλου. Η διοργάνωση δεν έχει σχέση με τα κλασικά τουρνουά τένις αφού υπάρχει χρόνος, ενώ και το σύστημα των πόντων είναι διαφορετικό.

Ο νέος ρόλος του Κύργιου θα έχει ενδιαφέρον με δεδομένο τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Ο 27χρονος τενίστας έδωσε μόνον έναν αγώνα τη φετινή σεζόν. Ο Κύργιος είναι τραυματίας και απέσυρε τη συμμετοχή του από το Wimbledon, λίγο πριν την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κύργιος σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει ότι οι προπονητές είναι σπατάλη χρημάτων. Έτσι, είχε δικαιολογήσει το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είχε κάποιον να τον προπονεί.

«Προσωπικά, πιστεύω πως ο προπονητής είναι λίγο σπατάλη χρημάτων, επειδή πληρώνονται υπερβολικά πολύ», είπε ο Κύργιος, στο podcast του καλού του φίλου και κωμικού, Έλιοτ Λόνεϊ.

Δείτε τη διαιτήτρια σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών να ανακοινώνει την απόφασή της μέσω μικροφώνου (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:04 - 20.07.2023

Δείτε τη διαιτήτρια σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών να ανακοινώνει την απόφασή της μέσω μικροφώνου (vid)

Η διαιτήτρια της αναμέτρησης Νέα Ζηλανδία - Νορβηγία ανακοίνωσε την απόφασή της μέσω μικροφώνου και οι φίλαθλοι ξεκίνησαν να ζητωκραυγάζουν.

«Και για μένα, που δεν έχω στόχο να κερδίσω Grand Slam, απλά θέλω να το κάνω με τον τρόπο μου, να περνάω καλά και να παίζω», πρόσθεσε ο 25χρονος Ελληνοαυστραλός. «Οπότε το να πάρω έναν προπονητή δεν έχει νόημα, δεν θέλω να σπαταλήσω και τον δικό του χρόνο. Σ' αυτό το στάδιο της καριέρας μου, θέλω απλά να κάνω αυτό που νομίζω και δεν θέλω να ακούω τις συμβουλές κάποιου άλλου, για να είμαι ειλικρινής» διευκρίνισε ο Κύργιος.