Ο Χάμιλτον νιώθει αναστατωμένος με τη Σακίρα και πήρε μια δραστική απόφαση

Ο Χάμιλτον νιώθει αναστατωμένος με τη Σακίρα και πήρε μια δραστική απόφαση

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:02 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 20.07.2023

Ο Λιούις Χάμιλτον νιώθει αναστατωμένος με τη Σακίρα, με τον Βρετανό οδηγό να παίρνει μία δραστική απόφαση, προκειμένου να αποστασιοποιηθούν.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που έληξε η σχέση της Σακίρα και του Πικέ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έφτιαξε γρήγορα τη ζωή του με μια άλλη γυναίκα, την Κλάρα Κία, ενώ η Κολομβιανή τραγουδίστρια επικεντρώθηκε στα παιδιά της και στα επαγγελματικά της έργα. 

Ωστόσο, δεν έχει κλείσει την «πόρτα» και στον έρωτα. Μάλιστα, έχει συνδεθεί με αρκετούς παγκοσμίου φήμης άντρες, όπως ο Αλεχάντρο Σανζ, ο Τζίμι Μπάτλερ ή ο Τομ Κρουζ. Αν και μια από τις σχέσεις που έχει ακουστεί πιο δυνατά είναι αυτή που υποτίθεται ότι έχει με τον Λιούις Χάμιλτον. Φαινόταν ότι όλα κυλούσαν ομαλά, αφού η Σακίρα είχε πολλές φορές συνοδεύσει τον οδηγό της Formula 1 στο γκραν πρι που αμφισβητούσε. Επιπλέον, είχε επίσης βγει για δείπνο με τον Βρετανό οδηγό, συνοδευόμενη από αρκετούς φίλους. 

Η δραστική απόφαση του Χάμιλτον να απωθήσει τη Σακίρα

Ωστόσο, αυτή η σχέση φαίνεται να έχει ψυχρανθεί. Μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες το ειδύλλιο πήρε μια απροσδόκητη τροπή που λίγοι φαντάζονταν και ίσως γι' αυτόν τον λόγο η Σακίρα είχε σχέση και με τον Τζίμι Μπάτλερ με τον οποίο διάφορα μέσα τόνισαν ότι είχε ραντεβού. 

Στο Ισπανικό γκραν πρι της Formula 1, η Σακίρα ήταν στα paddock της Mercedes, όπου είδε τον Χάμιλτον τερματίζει στην δεύτερη θέση του αγώνα. Η παρουσία της Κολομβιανής φάνηκε να έφερε τύχη στον Βρετανό πιλότο. Μετά από αυτό, βγήκαν για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο της Βαρκελώνης συνοδευόμενοι από αρκετούς φίλους. Όμως κάτι άλλαξε στο Σιλβερστόουν. 

Όπως αναφέρεται στο podcast «Las mamarazzi», ο Χάμιλτον ζήτησε από την ομάδα του να ασκήσει βέτο στην είσοδο της Σακίρα στα paddock. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήθελε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα όπου, παρεμπιπτόντως, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Γιατί ο Χάμιλτον θέλει να αποστασιοποιηθεί από τη Σακίρα;

Προφανώς, το ενδιαφέρον δεν ήταν πάντα αμοιβαίο. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι είναι η Σακίρα που θέλει να διατηρήσει σχέση με τον Χάμιλτον, ενώ ήταν πιο απρόθυμος σε αυτό το ενδεχόμενο. «Αισθάνεται αναστατωμένος γιατί θέλει να πιστέψει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ τους», εξηγεί. 

Εκτός από αυτή την απόφαση να προτιμήσει να μην μπει στα paddock της Mercedes, ο πιλότος εθεάθη με το Μεξικανό μοντέλο Έιζα Γκονζάλες και την τενίστρια Τζένι Στρέι σε γιοτ στην Ίμπιζα. Από την πλευρά της, η Σακίρα βρέθηκε επίσης στην Ισπανία για να ξανασμίξει με τα παιδιά της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ήδη στο Μαϊάμι.