Η πρώτη προπόνηση του 4χρονου Νόβακ Τζόκοβιτς (vid)

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

© PrtScr

Η πρώτη προπόνηση του 4χρονου Νόβακ Τζόκοβιτς (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:44 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 12.09.2023

Όντας μόλις 4 χρονών, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και παράλληλα κατάφερε να δείξει την αστείρευτη... κλάση του από τις πρώτες επαφές με τη ρακέτα.

Όταν μιλάμε για την ιστορία του τένις, το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα μπορεί να απουσιάζει από τη λίστα. Το ταλέντο του κορυφαίου Σέρβου τενίστα είναι αδιαμφισβήτητο, με τον ίδιο να μην σταματάει να μας το αποδεικνύει.

Να θυμίσουμε πως πριν δύο μέρες, ο μυθικός Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε για ακόμη μία φορά στην κορυφή, γράφοντας το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας του τένις

Στον τελικό του US Open απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Νόλε επικράτησε με 6-3, 7-6(5), 6-3 κι έφτασε τους 24 τίτλους Grand Slam στην καριέρα του, ενώ παράλληλα επέστρεψε στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης μετά από σχεδόν τρεις μήνες και τις 19 Ιουνίου, με τον Κάρλος Αλκαράθ να πέφτει στο Νο2.

Η πρώτη επαφή με τη ρακέτα και τα πρώτα δείγματα γραφής

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί στο Twitter ένα βίντεο, στο οποίο διαδραματίζεται η πρώτη προπόνηση του πιτσιρικά Νόβακ Τζόκοβιτς. Όντας μόλις 4 χρονών, ο Νόλε φαίνεται να ακούει με ιδιαίτερη προσοχή τις οδηγίες του προπονητή του. Όπως διαπιστώνεται κι από το βίντεο, το χάρισμα του Σέρβου είναι σπάνιο καθώς από την πρώτη στιγμή που έπιασε ρακέτα, μας παρουσίασε κάτι εντυπωσιακό.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό βίντεο:

Η αντίδραση της Βανέσα Μπράιαντ στη συγκινητική αφιέρωση του Νόβακ Τζόκοβιτς

Ένα από τα highlights του μεγάλου τελικού, ήταν δίχως αμφιβολία η αφιέρωση του Νόλε στον σπουδαίο Κόμπι Μπράιντ. Συγκεκριμένα ο Τζόκοβιτς πανηγύρισε την κατάκτηση του US Open με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αφού πήγε στο box του και αγκάλιασε την οικογένειά του, φόρεσε ένα μπλουζάκι με τον ίδιο και τον Κόμπι Μπράιαντ. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι το 24 αποτέλεσε αριθμό - κατατεθέν στην καριέρα του αδικοχαμένου Αμερικανού μπασκετμπολίστα.

Προπονητής Τζόκοβιτς: «Ο Νόλε σχεδιάζει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028»
ΤΕΝΙΣ

12:10 - 11.09.2023

Προπονητής Τζόκοβιτς: «Ο Νόλε σχεδιάζει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028»

Ο επιβλητικός Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε τους 24 τίτλους Grand Slam στην καριέρα του και σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή του, δεν υπάρχει διάθεση απόσυρσης στο άμεσο μέλλον.

Όπως είναι λογικό, αυτή η κίνηση του Σέρβου τενίστα δεν θα μπορούσε να αφήσει... ασυγκίνητη την οικογένεια του Κόμπι. Με ανάρτησή της στα social media, η γυναίκα του αδικοχαμένου μπασκετμπολίστα θέλησε να συγχαρεί τον Νόλε, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τις δηλώσεις του μετά τον τελικό, αλλά και φωτογραφίες του με το συγκεκριμένο μπλουζάκι. Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή της με τη λεζάντα: «Συγχαρητήρια Νόβακ Τζόκοβιτς. Αληθινή αναγνώριση».