Ο Κύργιος προκαλεί και μέσα από το νοσοκομείο: Η φωτογραφία με το μεσαίo δάχτυλο
i

Ο Νικ Κύργιος/ © Intime

Ο Κύργιος προκαλεί και μέσα από το νοσοκομείο: Η φωτογραφία με το μεσαίo δάχτυλο

Πάνος Μαλακτάρης • 14:03 - 23.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

O ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του Αυστραλού τενίστα είναι αδιαμφισβήτητος, κάτι που φρόντισε να μας θυμίσει ακόμα και από το «κρεβάτι του πόνου»

Ο Κύργιος αντιμετώπισε πρόσφατα ένα τραυματισμό στο γόνατο ο οποίος τον ανάγκασε να αποσυρθεί από τη συνέχεια του Αυστραλιανού όπεν. Αποφάσισε λοιπόν να μοιραστεί με τον κόσμο την κατάστασή του μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη σε νοσοκομείο της γενέτειράς του, Καμπέρα. 

Έτσι ανέβασε μια φωτογραφία του γράφοντας «Η επέμβαση ολοκληρώθηκε. Θα κάνω οτιδήποτε μπορώ ώστε να επιστρέψω σε φουλ φόρμα. Σε όσους ανησυχούν και μου στέλνουν θετική ενέργεια...σας αγαπώ». Στη δε φωτογραφία έχει υψωμένο το μεσαίο του δάχτυλο, απευθυνόμενος προφανώς σε όσους -θεωρεί ότι- δε του στέλνουν τα πλέον θετικά vibes.  

Θυμίζουμε ότι μια μαγνητική τομογραφία στην οποία είχε υποβληθεί σχετικά πρόσφατα, είχε αναδείξει το πρόβλημα στο γόνατό του. Ο ίδιος θέλησε να τεστάρει τις δυνάμεις του και να εκτιμήσει την κατάστασή του μέσα από το φιλικό που είχε δώσει με αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς ελάχιστες μέρες πριν την επίσημη έναρξη του Αυστραλιανού όπεν. Εκεί είχε ανταποκριθεί καλά, ο οργανισμός του, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη και αναγκάστηκε να αποσυρθεί. 

Ο ίδιος είχε δηλώσει σχετικά: «Ήταν μια χρονικά άσχημη στιγμή, αλλά οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλητισμού. Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός, δεν έχω αμφιβολίες για αυτό. Είμαι συντετριμμένος, το να μη συμμετάσχω σε αυτό το τουρνουά που είναι και στο σπίτι μου (την Αυστραλία) είναι σκληρό».