Ονειρική επιστροφή για τον Ναδάλ

Ράφαελ Ναδάλ

i

© Intime

Ονειρική επιστροφή για τον Ναδάλ

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:11 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 02.01.2024

Ο Ράφα Ναδάλ, νίκησε στα δύο σετ τον Ντόμινικ Τιμ στο 250άρι τουρνουά στο Μπρίσμπεν και άφησε πολλές υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Μπορεί ο Ράφα Ναδάλ να μετρούσε περίπου ένα χρόνο μακριά από τα courts, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Ισπανό να κάνει μια εντυπωσιακή επιστροφή στην ενεργό δράση κερδίζοντας τον Ντόμινικ Τιμ με 2-0 σετ (7-5, 6-1), παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του 250αριού τουρνουά στο Μπρίσμπεν. 

Πλέον ο 37χρονος τενίστας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Ασλάν Καράτσεφ και Τζέισον Κούμπλερ που αγωνίζονται στο πρόγραμμα της Τρίτης (2/1).

Ο Ισπανός ήταν παντού στο court, έβγαλε ένταση, ενέργεια, πήρε σπουδαία ράλι, έτρεξε αρκετά και παραχωρώντας μόλις 4 πόντους πίσω από το service του και κάνοντας break και τις δύο ευκαιρίες του έφτασε στη νίκη. 

«Ευχαριστώ για τη στήριξη», είπε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο 37χρονος τενίστας και συμπλήρωσε: «Είναι μια σημαντική και συναισθηματική μέρα για εμένα. Μετά από μια από τις πιο δύσκολες χρονιές στην καριέρα μου, είχα την ευκαιρία να παίξω μπροστά σε ένα εκπληκτικό κοινό σε ένα πολύ θετικό επίπεδο. Είναι κάτι που κάνει εμένα, την ομάδα μου και την οικογένειά να νιώθουμε περήφανοι».

Θυμίζουμε πως ο Ναδάλ είχε αποκομίσει τραυματισμό στον λαγονοψοΐτη και τον Μάρτιο υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση με τους γιατρούς να προχωρούν και σε αποκατάσταση στον χιτώνα του αριστερού ισχύου όπου είχε πρόβλημα από παλιότερα. Κάπως έτσι, έμεινε εκτός έναν ολόκληρο χρόνο.