Ολοκληρώθηκε η συνεργασία Μουράτογλου - Ρούνε

Πατρίκ Μουράτογλου

i

© Intime

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία Μουράτογλου - Ρούνε

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:29 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 03.04.2023

Ο Πατρίκ Μουράτογλου ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Χόλγκερ Ρούνε.

Έξι μήνες κράτησε η συνεργασία του Πατρίκ Μουράτογλου με τον Χόλγκερ Ρούνε. Όπως είχε αποκαλύψει ο Γάλλος προπονητής, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει αρχικά για τρεις μήνες, αλλά η συνεργασία κράτησε έξι.

«Χόλγκερ! Ολοκληρώσαμε με επιτυχία την αποστολή μας και καταλήξαμε σε μια απίστευτη περιπέτεια 6 μηνών, ξεπερνώντας το αρχικό μας σχέδιο των 3 μηνών. Ήταν χαρά να μοιραστώ αυτό το ταξίδι μαζί σου.

Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σου το έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστό. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το λαμπρό μέλλον σου σού επιφυλάσσει εκπληκτικά πράγματα. Παραμένω ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου και σε παρακολουθώ με όλη την ομάδα Μουράτογλου», ανέφερε ο Πατρίκ Μουράτογλου στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου στην ομάδα, Πάτρικ», έγραψε ο νεαρός τενίστας στο Instagram. «Ήταν μάθημα για μένα σε πολλά επίπεδα εντός και εκτός court και πολύ καλή ενέργεια. Θα πάρω μαζί μου τις συμβουλές σου. Θα σε δω σύντομα στην ακαδημία», συμπλήρωσε ο Ρούνε.

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους πορείας, ο Ρούνε μπήκε στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης και κατέκτησε τον πρώτο Masters της καριέρας του. Τον Νοέμβριο του 2022 ο Δανός νίκησε με 3-6, 6-3, 7-5 τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό και κατέκτησε του 1000άρι τουρνουά του Παρισιού.