Πήγαν για την έκπληξη αλλά «λύγισαν» από το Νο1 του ταμπλό τα αδέρφια Τσιτσιπά (vid)
i

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς/ printscreen

Πήγαν για την έκπληξη αλλά «λύγισαν» από το Νο1 του ταμπλό τα αδέρφια Τσιτσιπά (vid)

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πάλεψαν και έφτασαν κοντά στο «θαύμα» κόντρα στους Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι, το Νο1 του ταμπλό αλλά λύγισαν μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά με 7-6(6), 4-6, 7-6(7).

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς κοίταξαν στα μάτια το Νο1 του ταμπλό, Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι. Οι Έλληνες τενίστες έφτασαν μία ανάσα από το να τους αποκλείσουν από το Australian Open, αλλά λύγισαν μετά από περίπου τρεις ώρες αγώνα. 

Συγκεκριμένα, τα αδέρφια Τσιτσιπά ηττήθηκαν με 7-6 (6), 4-6, 7-6 (7) από τους Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά. Το ελληνικό δίδυμο είχε πολύ καλή παρουσία καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τους αντιπάλους, μέσα σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς άγγιξαν μία πολύ σπουδαία νίκη, με το τέλος να τους αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά και περηφάνια για τον τρόπο που πάλεψαν κόντρα στο Νο1 του ταμπλό. 

Η πορεία αυτή θα δώσει κι ένα νέο career high στον Πέτρο. Ο Έλληνας τενίστας από την επόμενη Δευτέρα (30 Ιανουαρίου) θα βρεθεί στο Νο.131 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, βελτιώνοντας κατά 12 θέσεις τη τωρινή του θέση και το προσωπικό του ρεκόρ.