Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Που θα δείτε Τσιτσιπά, Σάκκαρη και Euro U21

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη

i

© Intime

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Που θα δείτε Τσιτσιπά, Σάκκαρη και Euro U21

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:10 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:10 - 21.06.2023

Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τετάρτης (21/6) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των Τσιτσιπά και Σάκκαρη, αλλά και τα δύο ματς που ανοίγουν την αυλαία του Euro U21.

Μπορεί το Champions League και τα εγχώρια πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο να ολοκληρώθηκαν όμως η δράση δεν σταμάτησε εκεί αφού το πρόγραμμα της Τετάρτης (21/06) περιέχει σημαντικές αναμετρήσεις. Από αυτό ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά στο τένις, αλλά και η έναρξη του Euro U21.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι, την αρχή θα κάνει η Μαρία Σάκκαρη η οποία θα αντιμετωπίσει την Αλιζέ Κορνέ στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Βερολίνου. Αξίζει να σημειωθεί πως η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επρόκειτο να παίξει το βράδυ της Τρίτης το συγκεκριμένο ματς, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες έφεραν πολύ πίσω το πρόγραμμα. Ο αγώνας της Σινιάκοβα με την Γκοφ ξεκίνησε λίγο μετά την οκτώ το βράδυ με αποτέλεσμα η αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Κορνέ να πάει μετά τις 21:30 το βράδυ. Ο φωτισμός ωστόσο στο κορτ δεν ήταν επαρκής για τη διεξαγωγή του αγώνα. 

Η Μαρία Σάκκαρη θα έχει την ευκαιρία να πάρει «εκδίκηση» από τη Γαλλίδα αντίπαλό της. Θυμίζουμε ότι η Κορνέ είχε αποκλείσει την Ελληνίδα τενίστρια στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Νότιγχαμ. Στο head to head, η Σάκκαρη προηγείται, πάντως, αφού μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Λίγες ώρες αργότερα (17:00), ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νικολάς Τζάρι στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Χάλε. Οι δύο τενίστες μετρούν από μία νίκη στο head to head. Η πιο πρόσφατη αναμέτρησή του ήταν στο 1000άρι του Μόντε Κάρλο με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίρνει τη νίκη στα τρία σετ.

Τέλος σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, το Euro U21 κάνει τη δική του πρεμιέρα με δύο αναμετρήσεις. Στις 19:00 το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία, ενώ Ρουμανία και Ισπανία θα κοντραριστούν στο βραδινό ματς της ημέρας (21:45). Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουλίου (σ.σ. ημερομηνία τελικού).

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

12:00 NOVA SPORTS 6 HD Μαρία Σάκκαρη - Αλίς Κορνέ ΒΕΡΟΛΙΝΟ WTA

17:00 COSMOTE SPORT 7 HD Νικολάς Τζάρι - Στέφανος Τσιτσιπάς ATP 500 2023

19:00 ERT 3 HD Βέλγιο - Ολλανδία Euro U21

19:30 COSMOTE SPORT 4 HD Βίρτους Μπολόνια - Αρμάνι Μιλάνο Lega Basket Serie A

21:45 ERT 3 HD Ρουμανία - Ισπανία Euro U21