Η βροχή έφερε αναβολή στην πρεμιέρα της Σάκκαρη

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Η βροχή έφερε αναβολή στην πρεμιέρα της Σάκκαρη

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:19 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 04.07.2023

Η βροχή τα έκανε... μούσκεμα τη δεύτερη μέρα του Wimbledon και έφερε αναβολή στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μάρτα Κόστιουκ.

Τεράστια προβλήματα έχει δημιουργήσει η βροχή στο Wimbledon. Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Λονδίνο έχουν πάει πίσω όλο το πρόγραμμα της Τρίτης.

Οι αγώνες γίνονται μόνο στα δύο μεγαλύτερα κορτ που έχουν οροφή. Στα εξωτερικά γήπεδα δεν έχει ολοκληρωθεί κάποιο ματς αφού η βροχή δεν έχει σταματήσει. Η Μαρία Σάκκαρη επρόκειτο να αναμετρηθεί με τη Μάρτα Κόστιουκ την Τρίτη 4 Ιουλίου μετά τον αγώνα Λόφχαϊγκεν-Ρούνε. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν 1-0 σετ υπέρ του Δανού τη στιγμή που διακόπηκε.

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις δεν είναι αισιόδοξες για το υπόλοιπο της ημέρας. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν αναβολή σε πάρα πολλά ματς και στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μάρτα Κόστιουκ.

Η αναμέτρηση της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουλίου. Ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί η ώρα που θα ξεκινήσει ο αγώνας αφού το πρόγραμμα αναμένεται να φορτωθεί πάρα πολύ. 

Θυμίζουμε ότι η βροχή διέκοψε και τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντόμινικ Τιμ. Ο Τιμ κατέκτησε το πρώτο σετ κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά με 6-3. Ο Αυστριακός δεν απειλήθηκε στο σερβίς του. Στο δεύτερο σετ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν μπροστά με 4-3 στα γκέιμ.