Αναβλήθηκε ο αγώνας της Σάκκαρη στο Βερολίνο

Μαρία Σάκκαρη

i

©Intime

Αναβλήθηκε ο αγώνας της Σάκκαρη στο Βερολίνο

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:56 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 23.06.2023

Λίγες ώρες θα πρέπει να περιμένει η Μαρία Σάκκαρη για να αγωνιστεί κόντρα στην Μαρκέτα Βοντρούσοβα για τα ημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου.

Οι καιρικές συνθήκες μετέθεσαν την πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στην Μαρκέτα Βοντρούσοβα στο τουρνουά του Βερολίνου στο μονό. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επρόκειτο να παίξει το πρωί του Σαββάτου (24/6) γύρω στις 11:30, σύμφωνα με την WTA.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλοι οι προημιτελικοί να αναβληθούν και να διεξαχθούν το Σάββατο με τους διοργανωτές της διοργάνωσης να ανακοινώνουν νέο πρόγραμμα. 

Ωστόσο την ίδια μέρα πρόκειται να διεξαχθούν και οι ημιτελικοί λόγω του πίεσης του χρόνου που υπάρχει για την ολοκλήρωση του τουρνουά.

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-2, 6-1 της Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του 500αριού τουρνουά του Βερολίνου.

Εφόσον η Ελληνίδα τενίστρια επικρατήσει της Βοντρούσοβα θα αντιμετωπίσει λίγες ώρες αργότερα τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Ρωσίδα Αβενασιάν και την Ελβετίδα Βέκιτς.

Σημειώνεται ότι η Μαρία Σάκκαρη αγωνίστηκε και στο τουρνουά του διπλού. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και η συμπαίκτριά της Πέτρα Μάρτιτς αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο από τις Τσέχες Κατερίνα Σινιάκοβα και Μαρκέτα Βοντρούσοβα