Σάκκαρη: «Από τις καλύτερες εμφανίσεις μου στη σεζόν»

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Σάκκαρη: «Από τις καλύτερες εμφανίσεις μου στη σεζόν»

Sportal newsroom 14:04 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 24.06.2023

Ευδιάθετη ήταν η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου.

Ως μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη σεζόν χαρακτήρισε αυτή κόντρα στη Μαρκέτα Βοντρούσοβα η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε με 7-6(7), 6-1 και πήρε την πρόκριση για την τετράδα του τουρνουά του Βερολίνου.

«Κοιμήθηκα αρκετά νωρίς χθες, γιατί ήξερα ότι αν κέρδιζα το πρώτο ματς θα είχα και δεύτερο. Ήπια τον καφέ μου το πρωί, με ξύπνησε και είχα ένα καλό ζέσταμα. Ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν, σίγουρα. Ήμουν κάτω με 3-6 στο τάι μπρέικ και έπαιξα μερικούς πολύ καλούς πόντους», είπε αρχικά στη συνέντευξή της μετά το τέλος του αγώνα η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια ρωτήθηκε και για την ανατροπή που έκανε στο τάι μπρέικ και πώς κατάφερε να ξεφύγει. «Δεν ξέρω! Και να ήξερα, δεν θα σας έλεγα, διότι παίζω ξανά σε δύο ώρες και δεν θέλω οι αντίπαλοί μου να ξέρουν τι κάνω καλά στο court! Eίμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στα ημιτελικά του Βερολίνου. Σήμερα ο καιρός είναι υπέροχος, έχει κόσμο και είμαι χαρούμενη που έδωσα στον εαυτό μου άλλη μια ευκαιρία να παίξω ένα καλό ματς το απόγευμα. Θα ξεκουραστώ και θα σας δω ξανά σε τρεις ώρες!», απάντησε η Σάκκαρη.

«Καθόμουν σε μια καρέκλα για πολλές ώρες. Δεν ήταν καλό για το σώμα μου, αλλά όταν οι αγώνες αναβλήθηκαν πήγα στο γυμναστήριο και ενεργοποίησα πάλι το σώμα μου. Μετά έφαγα ένα ωραίο βραδινό με τον προπονητή μου και πήγα νωρίς για ύπνο. Αυτή ήταν η ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική μέρα μου!» εξήγησε η Ελληνίδα τενίστρια για την Παρασκευή, όπου οι αγώνες αναβλήθηκαν λόγω βροχόπτωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ντόνα Βέκιτς στα ημιτελικά. Ο αγώνας θα γίνει στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου.