«Καθάρισε» τη Φερνάντες και προκρίθηκε στην οκτάδα η Σάκκαρη

Μαρία Σάκκαρη

i

Μαρία Σάκκαρη/ ©Intime

«Καθάρισε» τη Φερνάντες και προκρίθηκε στην οκτάδα η Σάκκαρη

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:45 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 04.08.2023

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε σε straight sets τη Λέιλα Φερνάντες και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Ουάσινγκτον.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Ουάσινγκτον. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών επιβλήθηκε με 7-5, 6-2 της Λέιλα Φερνάντες και «σφράγισε» το εισιτήριο για την οκτάδα.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας για τη Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της στο Wimbledon και έδειξε καλά στοιχεία. Η αναμέτρηση της Σάκκαρη με τη Φερνάντες ήταν προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Παρασκευής ώρα Ελλάδας, ωστόσο η βροχή έφερε την αναβολή.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει σε λίγες ώρες τη Μάντισον Κις. Η Ελληνίδα τενίστρια μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στην Αμερικανίδα, αλλά η φιναλίστ του US Open το 2017 είχε περισσότερες ώρες να ξεκουραστεί.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μπήκε υποδειγματικά στο ματς. Η Σάκκαρη έκανε δύο μπρέικ και προηγήθηκε με 3-0 προτού η Φερνάντες απαντήσει για το 4-5. Η 28χρονη τενίστρια, όμως, έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, πήρε τρία γκέιμ στη σειρά (ένα μπρέικ) και κατέκτησε το πρώτο σετ.

Παρόμοια εικόνα είχε και το δεύτερο σετ. Έκανε δύο μπρέικ στο ξεκίνημα για το 4-0 και στη συνέχεια διατήρησε την ψυχραιμία της για να πάρει τη νίκη στο σερβίς της.

Με Γιαννάκη, χωρίς… Γιάννη: Τα πρόσωπα που (δεν) βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον Νίκο Γκάλη!
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

20:17 - 04.08.2023

Με Γιαννάκη, χωρίς… Γιάννη: Τα πρόσωπα που (δεν) βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον Νίκο Γκάλη!

Η προσφορά του Νίκου Γκάλη στο ελληνικό μπάσκετ τιμήθηκε από το κοινό που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, όπως και από πολλές προσωπικότητες του αθλητισμού – Δεν παραβρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τουρνουά της Ουάσινγκτον είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Σάκκαρη για να μπει και πάλι σε ρυθμό αγώνων. Για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ακολουθεί το τουρνουά του Μόντρεαλ που ξεκινάει στις 7 Αυγούστου και στη συνέχεια θα αγωνιστεί στο US Open.