Πρεμιέρα με ήττα για τη Σάκκαρη στο διπλό του Βερολίνου

Μαρία Σάκκαρη

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Πρεμιέρα με ήττα για τη Σάκκαρη στο διπλό του Βερολίνου

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:54 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 19.06.2023

Η Μαρία Σάκκαρη και η Πέτρα Μάρτιτς ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Βερολίνου από τις Τσέχες Σινιάκοβα/Βοντρούσοβα.

Η Μαρία Σάκκαρη και η Πέτρα Μάρτιτς ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Βερολίνου από τις Κατερίνα Σινιάκοβα και Μαρκέτα Βοντρούσοβα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια με την συμπαίκτρια της έχασαν με 6-2, 2-6, 10-8 και αποχαιρέτησαν το τουρνουά του διπλού.

Η Μαρία Σάκκαρη και η συμπαίκτριά της από την Κροατία μπόρεσαν να επανέλθουν μετά την απώλεια του πρώτου σετ, αλλά στο ματς τάι μπρέικ δεν ήταν τόσο σταθερές στο σερβίς του. Οι νικήτριες, από την πλευρά τους, θα παίξουν στη συνέχεια με Σίγκεμουντ/Ζβονάρεβα ή Νταλίνινα/Σου. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στρέφει την προσοχή της στο τουρνουά του μονού, όπου παίζει κόντρα στην Αλιζέ Κορνέ.

Η Μαρία Σάκκαρη θέλει να πάρει «εκδίκηση» από τη Γαλλίδα για την ήττα της στο τουρνουά του Νότιγχαμ πριν από λίγες ημέρες. Η Πέτρα Μάρτιτς θα αντιμετωπίσει στο μονό την Ντάρια Κασάτκινα. Θυμίζουμε ότι τα τουρνουά αυτά χρησιμεύουν ως προετοιμασία για το Wimbledon που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Η Σάκκαρη με την Μάρτιτς δέχθηκαν μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του αγώνα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μαζί με τη συμπαίκτριά της έμειναν πίσω με 5-1 μετά από δεύτερο μπρέικ και η Σινιάκοβα με τη Βοντρούσοβα πήραν το πρώτο σετ με μεγάλη άνεση.

Η εικόνα αντιστράφηκε στο δεύτερο σετ. Η Σάκκαρη με την Μάρτιτς προηγήθηκαν με μπρέικ για το 4-1 και στη συνέχεια κράτησαν χωρίς πρόβλημα το σερβίς του. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και η συμπαίκτριά της έκλεισαν το δεύτερο σετ στο σερβίς των αντιπάλων του.

Στο ματς τάι μπρέικ οι δύο ομάδες είχαν αρκετές αστάθειες στο σερβίς του. Στο φινάλε το τσέχικο δίδυμο έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία και πήρε τον αγώνα μετά από 75 λεπτά.