Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» τη Σάσνοβιτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Βερολίνου

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» τη Σάσνοβιτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Βερολίνου

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:14 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 22.06.2023

Η Μαρία Σάκκαρη δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-2, 6-1 της Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της και έφτασε στη νίκη μέσα σε 65 λεπτά.

Ήταν μία ακόμη πειστική εμφάνιση για τη Μαρία Σάκκαρη μετά από τη νίκη της στον πρώτο γύρο κόντρα στην Αλιζέ Κορνέ. Η 27χρονη τενίστρια ήταν εντυπωσιακή στο σερβίς της, έκανε τέσσερα μπρέικ συνολικά στο ματς και πήρε μία άνετη πρόκριση.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Μαρκέτα Βοντρούσοβα που πήρε την πρόκριση μετά την απόσυρση της Γερμανίδας Νιμάιερ. Η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να ονειρεύεται ακόμη καλύτερη πορεία αφού αν προκριθεί στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αβανεσιάν - Βέκιτς.

Στη διοργάνωση του Βερολίνου έχουν αποκλειστεί αρκετά φαβορί όπως η κάτοχος του Wimbledon Έλενα Ριμπάκινα, η Κόκο Γκοφ και το Νο.2 του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα. Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, η Καρολίν Γκαρσιά θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα με φόντο την τετράδα και η Βερόνικα Κουντερμέντοβα θα παίξει στα προημιτελικά με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε εντυπωσιακά στον αγώνα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πέτυχε μπρέικ πολύ νωρίς και προηγήθηκε με 3-0 κερδίζοντας σερί πόντους. Η Σάσνοβιτς δεν είχε απάντηση στο πολύ καλό σερβίς της Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε και δεύτερο μπρέικ και κατέκτησε με μεγάλη άνεση το πρώτο σετ.

Στο ίδιο μοτίβο εξελίχθηκε και το δεύτερο σετ. Η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε με μπρέικ για το 3-0 και στη συνέχεια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της. Η Ελληνίδα τενίστρια «έσπασε» για δεύτερη φορά το σερβίς της Σάσνοβιτς και σέρβιρε για το 6-1 και τη νίκη μετά από 65 λεπτά αγώνα.