Σάκκαρη: «Συνολικά ήταν μία καλή εμφάνιση»

Μαρία Σάκκαρη

i

©printscreen

Σάκκαρη: «Συνολικά ήταν μία καλή εμφάνιση»

Sportal newsroom 18:24 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 12.06.2023

Ευχαριστημένη από την εμφάνισή της στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Νότιγχαμ έμεινε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε ότι έκανε μία καλή εμφάνιση στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Νότιγχαμ. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε με 6-2, 7-6(6) της Σίγιου Γουάνγκ και προκρίθηκε στις κορυφαίες 16 της διοργάνωσης.

Όπως σημείωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά το τέλος του ματς, αισθάνθηκε καλά στο κορτ. Παράλληλα, σχολίασε ότι αγαπάει πολύ το Νότιγχαμ.

«Πάντα πρέπει να είσαι προσεκτική όταν παίζεις με μια καλή παίκτρια στον πρώτο γύρο. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση σε κάθε πόντο, γιατί είναι και ο πρώτος αγώνας στο χορτάρι - αυτό φαντάζομαι ισχύει και για εκείνη. Ένιωσα καλά στο κορτ, είχα καλή κίνηση και καλό σερβίς, συνολικά ήταν μια καλή εμφάνιση», είπε η Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε στο κορτ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι στο Νο.1 του ταμπλό στη διοργάνωση. Η Σάκκαρη έχασε τέσσερα ματς πόιντ στο δεύτερο σετ, το οποίο κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

«Όταν χάνεις ματς πόιντ μπορεί να είναι κάτι που θα μπει στο κεφάλι σου και θα σε στοιχειώσει. Ευτυχώς, δεν έγινε αυτό σήμερα, έμεινα συγκεντρωμένη στον επόμενο πόντο και σ' αυτό που έπρεπε να κάνω για να φέρω τον εαυτό μου σε ακόμα ένα ματς πόιντ», σχολίασε η Μαρία Σάκκαρη

Τέλος, η Μαρία Σάκκαρη ρωτήθηκε και για το Νότιγχαμ, όπου πάντα παίρνει μεγάλη στήριξη και αγάπη από τον κόσμο: «Λατρεύω το Νότιγχαμ και νιώθω ότι κι ο κόσμος εδώ λατρεύει εμένα. Είναι ένα μέρος όπου ο κόσμος αγαπά το τένις και πάντα είμαι χαρούμενη όταν επιστρέφω εδώ».