Πού θα δείτε τον αγώνα της Σάκκαρη με τη Βοντρούσοβα στα προημιτελικά του Βερολίνου

Μαρία Σάκκαρη

i

Μαρία Σάκκαρη/ ©Intime

Πού θα δείτε τον αγώνα της Σάκκαρη με τη Βοντρούσοβα στα προημιτελικά του Βερολίνου

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:02 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 23.06.2023

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει το απόγευμα της Παρασκευής (23/6) την Μαρκέτα Βοντρούσοβα στην προημιτελική φάση του «500αριού» του Βερολίνου.

Η Μαρία Σάκκαρη θα τεθεί αντιμέτωπη στα προημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου με την Μαρκέτα Βοντρούσοβα το απόγευμα της Παρασκευής (23/6). 

Η Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε με 6-2, 6-1 της Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Μαρία Σάκκαρη δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της και έφτασε στη νίκη μέσα σε 65 λεπτά.

Ήταν μία ακόμη πειστική εμφάνιση για τη Μαρία Σάκκαρη μετά από τη νίκη της στον πρώτο γύρο κόντρα στην Αλιζέ Κορνέ. Η 27χρονη τενίστρια ήταν εντυπωσιακή στο σερβίς της, έκανε τέσσερα μπρέικ συνολικά στο ματς και πήρε μία άνετη πρόκριση.

«Ήταν η πρώτη φορά που παίζαμε, αλλά την γνώριζα γιατί την παρακολουθώ στο tour πολλά χρόνια τώρα. Χτυπάει την μπάλα πολύ δυνατά, ξέρω πως της αρέσει να παίζει στο χορτάρι, κέρδισε την Vika χθες (Victoria Azarenka) που ήταν μια πολύ καλή νίκη. Οπότε γνώριζα πως θα έμπαινε στο γήπεδο και θα χτυπούσε δυνατά την μπάλα, προσπαθώντας να με βγάλει έξω από το γήπεδο. Ευτυχώς κινούμαι πολύ καλά, είμαι δυνατό κορίτσι και μπόρεσα να διαχειριστώ τις μπάλες της. Σέρβιρα πολύ καλά και συνολικά έκανα μια πολύ καλή εμφάνιση», είπε η Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη επί της Σάσνοβιτς.

Από την άλλη η Μαρκέτα Βοντρούσοβα πήρε την πρόκριση μετά την απόσυρση της Γερμανίδας Νιμάιερ. Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να ονειρεύεται ακόμη καλύτερη πορεία αφού αν προκριθεί στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αβανεσιάν - Βέκιτς.

Στη διοργάνωση του Βερολίνου έχουν αποκλειστεί αρκετά φαβορί όπως η κάτοχος του Wimbledon Έλενα Ριμπάκινα, η Κόκο Γκοφ και το Νο.2 του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα. Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, η Καρολίν Γκαρσιά θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα με φόντο την τετράδα και η Βερόνικα Κουντερμέντοβα θα παίξει στα προημιτελικά με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

Ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη (Νο8) με την την Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο53) αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 16:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 6HD. 

Tags: