Σάκκαρη: «Είμαι ικανοποιημένη από την απόδοσή μου, αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα»

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Σάκκαρη: «Είμαι ικανοποιημένη από την απόδοσή μου, αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:27 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 25.04.2024

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη, μετά τη νίκη της κόντρα στην Ντόνα Βέκιτς με 2-0 σετ (3-6, 6-2).

Iδανική πρεμιέρα στο φετινό Madrid Open έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/4) η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια (Νο6) στην επιστροφή της σε ευρωπαϊκό τουρνουά μετά το Wimbledon του 2023 νίκησε με 2-0 σετ την Ντόνα Βέκιτς (6-3, 6-2) και πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά της Μαδρίτης.

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Κροάτισσας αντιπάλου της μετά 1 ώρα και 23 λεπτά αγώνα και παράλληλα πανηγύρισε την 12η νίκη της στα τελευταία 15 ματς.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς και τη Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την απόδοσή της, ενώ αποκάλυψε και ποιο ήταν το κλειδί του αγώνα.

«Έπαιξα πολύ καλά, είμαι ικανοποιημένη από την απόδοσή μου. Η Ντόνα είναι σπουδαία παίκτρια, πάντα μπορεί να σε δυσκολέψει, είναι μαχήτρια, αλλά σήμερα είχα καθαρά χτυπήματα από την base line και κάπως έτσι βρήκα το παιχνίδι μου» ανέφερε αρχικά.

Για το δυνατό σημείο: «Σέρβιρα πάρα πολύ καλά, αλλά κι οι επιστροφές μου ήταν σπουδαίες. Η Ντόνα μπορεί να σε δυσκολέψει με το σερβίς της. Στο 2ο σετ έκανα δύο break την κατάλληλη στιγμή, αλλά θα έλεγα ότι το "κλειδί" ήταν οι επιστροφές».