Ξανά στο Top-5 ο Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Ξανά στο Top-5 ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παρά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο US Open, θα κερδίσει δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP θα επιστρέψει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ολοκλήρωση του US Open. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του τελευταίου major της σεζόν από τον Ντόμινικ Στρίκερ, ωστόσο θα κερδίσει δύο θέσεις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προσπεράσει τον Γιάνικ Σίνερ που θα χάσει μία θέση και θα βρεθεί στο Νο.7 και στον Κάσπερ Ρουντ από το Νο.5 θα βρεθεί στο Νο.9. Θυμίζουμε ότι ο Νορβηγός ήταν φιναλίστ του περσινού US Open και αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης χάνοντας πολλούς βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, δύο θέσεις θα κερδίσει ο Αντρέι Ρούμπλεφ που θα ανέβει στο Νο.6 του κόσμου. Κερδισμένος είναι και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που επιστρέφει στο Top-10 από το Νο.12 που βρισκόταν την προηγούμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά την κορυφή, σε αυτήν θα επιστρέψει ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος δεν είχε συμμετέχει στο περσινό US Open αφού δεν του είχε επιτραπεί η είσοδος στη χώρα. Ο νικητής του 2022, Κάρλος Αλκαράθ θα βρεθεί στο Νο.2 του κόσμου. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κλείνει την πρώτη τριάδα.

Μια άσημη σουηδική ομάδα φέρνει επανάσταση στο ποδόσφαιρο: Το τέχνασμα που «καταργεί» το οφσάιντ! (vid)
REST OF THE WORLD

14:43 - 07.09.2023

Μια άσημη σουηδική ομάδα φέρνει επανάσταση στο ποδόσφαιρο: Το τέχνασμα που «καταργεί» το οφσάιντ! (vid)

Ο προπονητής της σουηδικής Τορνς προσπάθησε να μάθει στους παίκτες του τον τρόπο με τον οποίον θα αποφεύγουν τα οφσάιντ κι όπως είναι λογικό, το βίντεο έχει κάνει αστραπιαία τον γύρο του διαδικτύου.

Όσον αφορά τις γυναίκες, η Αρίνα Σαμπαλένκα θα είναι το νέο Νο.1 του κόσμου. Η τενίστρια από τη Λευκορωσία εκτόπισε την Ίγκα Σβιόντεκ μετά από 75 διαδοχικές εβδομάδες.

Η Σαμπαλένκα, έχει προκριθεί στα ημιτελικά του US Open και είναι μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τελευταίου Grand Slam της σεζόν. Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα πέσει στη δέκατη θέση μόνο αν η Μάντισον Κις κατακτήσει τον τίτλο στη Νέα Υόρκη.