Η δοκιμασία του Τσιτσιπά με τον Μπάες με μοναδικό στόχο την πρόκριση

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Η δοκιμασία του Τσιτσιπά με τον Μπάες με μοναδικό στόχο την πρόκριση

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:45 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 01.05.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κοντραριστεί με τον Σεμπαστιάν Μπάες το βράδυ της Δευτέρας (1/5, 21:00) και ο μοναδικός στόχος είναι η πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Madrid Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Σεμπαστιάν Μπάες το βράδυ της Δευτέρας (01/05, 21:00) στον τρίτο γύρο του Madrid Open και ο μοναδικός στόχος για τον Έλληνα αθλητή είναι η πρόκριση. Οι δυο τους θα μονομαχήσουν σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του τουρνουά, το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης θέλει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά με σκοπό να μην έχει βαθμολογικές απώλειες, ενώ επίσης κάθε νίκη βοηθάει σημαντικά στην άνοδο του ranking ενόψει και του Roland Garros. Από την άλλη, ο 31χρονος Αργεντίνος ο οποίος βρίσκεται στο Νο31 της Παγκόσμιας κατάταξης, διανύει εξαιρετική περίοδο και θέλει να κάνει την έκπληξη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Μπάες, καθώς ο Έλληνας τενίστας είχε επικρατήσει στο περσινό Australian Open με 3-1 σετ σε ένα κλειστό παιχνίδι.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 6.