Τσιτσιπάς όπως Αντετοκούνμπο: Ο κόσμος γεμίζει το ΟΑΚΑ για να τον δει από κοντά
i

Στέφανος Τσιτσιπάς / © φωτογραφία αρχείου Intime

Τσιτσιπάς όπως Αντετοκούνμπο: Ο κόσμος γεμίζει το ΟΑΚΑ για να τον δει από κοντά

Sportal newsroom 12:54 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 30.01.2023

Ο κόσμος γεμίζει ο ΟΑΚΑ για τους αγώνες της Εθνικής στο Davis Cup λόγω του Στέφανου Τσιτσιπά.

«Τρέλα» επικρατεί στο ελληνικό κοινό με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στους αγώνες του Davis Cup στο κλειστό του ΟΑΚΑ με στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά μέχρι τον τελικό του Australian Open έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού. Όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία του τένις, λόγω της μεγάλης ζήτησης για τα εισιτήρια θα διατεθούν προς το κοινό ακόμη 3.500. Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το καλοκαίρι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρουσία του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ. 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΦΟΑ: «Μετά την εντυπωσιακή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά και την παρουσία του στον τελικό του Australian Open, καθώς και το τεράστιο ενδιαφέρον της οικογένειας του τένις και των Ελλήνων φιλάθλων για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας κόντρα στον Ισημερινό στο Davis Cup στις 4 & 5 Φεβρουαρίου, θα ανοίξουν επιπλέον 3.500 θέσεις στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το viva.gr

Το ΔΣ της Ε.Φ.Ο.Α. συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη δεύτερη παρουσία του σε τελικό Γκραν Σλαμ και εύχεται σύντομα να βρεθεί στην κορυφή του παγκόσμιου τένις, όπως του αξίζει.

Η Εθνική μας Ομάδα ευχαριστεί όλους όσοι βρίσκονται δίπλα της και ιδιαίτερα τους Έλληνες φιλάθλους που θα ενισχύσουν τους αγώνες της με την ένθερμη παρουσία τους».