Ο Όφνερ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στη Βαρκελώνη

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Ο Όφνερ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στη Βαρκελώνη

Τον Σεμπάστιαν Όφνερ θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στη Βαρκελώνη.

Non stop αγώνες έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του τουρνουά του Μόντε Καρλο, θα αγωνιστεί στο 500άρι της Βαρκελώνης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα ξεκινήσει τη διοργάνωση από τον δεύτερο γύρο.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Όφνερ. Ο Αυστριακός τενίστας, Νο.43 στον κόσμο έκανε την ανατροπή και επικράτησε του Ρώσου Πάβελ Κότοφ με 5-7, 6-3, 6-2. Ο Τσιτσιπάς και ο Όφνερ αναμετρήθηκαν πέρυσι στη φάση των «16» του Roland Garros, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής είχε πάρει τη νίκη στα τρία σετ.

Ο Τσιτσιπάς, πάντως, θα έχει φορτωμένο πρόγραμμα στη Βαρκελώνη αφού θα αγωνιστεί και στο διπλό. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα συνεργαστεί με τον Ολλανδό Ρόμπιν Χάασε και θα παίξουν την Τρίτη με τους Αρέβαλο/Πάβιτς.

Τσιτσιπάς: «Είμαι ευγνώμων σε κάθε άνθρωπο, το τρίτο είναι το πιο ξεχωριστό»

Ευτυχισμένος μετά την κατάκτηση του Μόντε Κάρλο δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών σημείωσε ότι το τρίτο του τρόπαιο στη διοργάνωση είναι το πιο ξεχωριστό.

«Ήταν πολύ δύσκολα... οπότε το να επιστρέφω στο βάθρο, στο να κερδίσω τουρνουά, είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την οικογένειά μου και τους φίλους μου που έκαναν αυτή τη στιγμή εφικτή.

Οδηγός της Formula 1 είδε τον Τσιτσιπά παρέα με πρώην σύντροφο άσου της Μπαρτσελόνα
SPORT+

19:37 - 15.04.2024

Οδηγός της Formula 1 είδε τον Τσιτσιπά παρέα με πρώην σύντροφο άσου της Μπαρτσελόνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Κάσπερ Ρουντ υπό το βλέμμα του οδηγού της Formula 1 Λάντο Νόρις, ο οποίος είχε δίπλα του το μοντέλο Μάγκι Κορσέιρο, την πρώην σύντροφο του άσου της Μπαρτσελόνα Ζοάο Φέλιξ.

Είμαι ευγνώμων σε κάθε άνθρωπο που βρίσκεται πίσω απ' αυτό το ταξίδι. To τρίτο είναι πιο ξεχωριστό από το πρώτο ή το δεύτερο. Είναι κάτι απίστευτο για μένα, ήταν πολύ αγχωτικό ματς αλλά ήθελα πολύ τον τρίτο τίτλο και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής.

Για το μήνυμά του στην κάμερα: «Είχα μια συζήτηση με ένα μέλος της ομάδας μου και μιλήσαμε γι' αυτό (για το ότι δεν φοβάται πλέον). Έπρεπε να βγω έξω και να δείξω αυτό το τένις γιατί έδωσα υπόσχεση σε όλους ότι δεν θα τα παρατήσω, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και είμαι χαρούμενος που έπαιξα αυτό το τένις».