Ο Σίνερ αντίπαλος του Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Ρότερνταμ

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Ο Σίνερ αντίπαλος του Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Ρότερνταμ

Sportal newsroom 14:54 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 15.02.2023

Ο Γιάνικ Σίνερ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Ρότερνταμ.

Κόντρα σε έναν... παλιό γνώριμο θα παλέψει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά του Ρότερνταμ. Ο Γιάνικ Σίνερ έχασε σετ από τον Μπενζαμίν Μπόνζι αλλά πήρε τη νίκη με 6-2, 3-6, 6-1 και παράλληλα την πρόκριση. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας τενίστας πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο κόντρα στον Εμίλ Ρουσουβουόρι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στον 21χρονο Ιταλό. Ο Έλληνας τενίστας μετράει πέντε νίκες σε έξι αναμετρήσεις, με πιο πρόσφατη αυτή στο Australian Open, όπου ο μετέπειτα φιναλίστ της διοργάνωσης είχε πάρει την πρόκριση στα πέντε σετ.

Ο Σίνερ, πάντως, πηγαίνει στην αναμέτρηση αυτή με την ψυχολογία στα ύψη. Ο Ιταλός, Νο.14 στην παγκόσμια κατάταξη κατέκτησε την προηγούμενη εβδομάδα τον όγδοο τίτλο της καριέρας του στο τουρνουά του Μονπελιέ.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο τενίστες σε indoors διοργάνωση. Ο αγώνας τους θα γίνει την Πέμπτη και ο νικητής θα παίξει στα προημιτελικά με Σταν Βαβρίνκα ή Ρισάρ Γκασκέ.

Σημειώνεται ότι την περασμένη σεζόν ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Εκεί, ηττήθηκε από τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ.