Τσιτσιπάς και Μπαντόσα διέγραψαν το κοινό τους προφίλ στο Instagram – Τι συνέβη στο ζευγάρι

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα

i

© Instagram

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα διέγραψαν το κοινό τους προφίλ στο Instagram – Τι συνέβη στο ζευγάρι

Sportal newsroom 19:34 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 25.09.2023

Η διαγραφή των φωτογραφιών από τον κοινό λογαριασμό του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα στο Instagram (tsitsidosa) άναψε... φωτιές.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα αποτελούν ένα από καυτά ζευγάρια των τελευταίων μηνών. Ο Έλληνας τενίστας και η Ισπανίδα τενίστρια είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Αντίθετα, μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους πολλές στιγμές της προσωπικής τους ζωής.

Το γεγονός όμως ότι τις τελευταίες ώρες διαγράφηκαν όλες οι φωτογραφίες από τον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram (tsitsidosa), έφερε στο προσκήνιο τις φήμες του χωρισμού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όπως έγινε γνωστό, ο συγκεκριμένος λογαριασμός, όσο και ο λογαριασμός του Στέφανου Τσιτσιπά, έπεσαν θύμα χάκερ την Κυριακή το βράδυ.

Το ζευγάρι μόλις αντιλήφθηκε πως έχουν ανέβει αναρτήσεις που δεν είχαν κανένα νόημα, έσβησε όλο το περιεχόμενο από τα social media.

Μάλιστα, Τσιτσιπάς και Μπαντόσα είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ παρά τις φήμες, ενώ τις τελευταίες ώρες βρίσκονται στο Ντουμπάι για μερικές μέρες ξεκούρασης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Ισπανίδα τενίστρια θέλησε να σταματήσει τον ντόρο που ξέσπασε για την σχέση τους, μετά το κατέβασμα των φωτογραφιών τους, ανάρτησε μία νέα φωτό με τριαντάφυλλα που της έστειλε ο Έλληνας τενίστας, για να «σβήσει» αυτή την «φωτιά».

Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Με εμπνέει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, έχει φέρει φως στη ζωή μου»

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο «Esto» ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγα για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα.

«Μου λείπει πολύ και της το λέω κάθε μέρα. Έχουμε μια υπέροχη σύνδεση. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που δεν είμαστε μαζί και τώρα συνειδητοποιούμε πόσο λείπουμε ο ένας στον άλλον. Αλλά αυτή θα είναι η πραγματικότητα αν συνεχίσουμε μαζί, οπότε πρέπει να το συνηθίζουμε. Θα έρθουν περισσότερες μέρες σαν κι αυτές και είμαστε πνευματικά έτοιμοι γι' αυτό.

Η Πάουλα έχει αλλάξει τη ζωή μου, έχει φέρει φως και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εκείνη. Ποτέ ξανά δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Θέλω να το αξιοποιήσω στο έπακρο. Η Πάουλα με εμπνέει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, είναι απ' αυτούς τους ανθρώπους που σε καθοδηγούν», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Έλληνας τενίστας.