Ο Τσιτσιπάς αποκαλύπτει ποιος είναι για εκείνον ο GOAT του τένις: «Δεν θα μπορέσει κάποιος να του μοιάσει...»

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Ο Τσιτσιπάς αποκαλύπτει ποιος είναι για εκείνον ο GOAT του τένις: «Δεν θα μπορέσει κάποιος να του μοιάσει...»

Sportal newsroom 19:50 - 19.09.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε σε συνέντευξή του ποιον θεωρεί κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών.

Ξεκάθαρος ως προς τον GOAT του τένις ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών δεν δίστασε να πάρει ανοιχτά θέση για το ερώτημα που ιντριγκάρει όλους τους φαν του αθλήματος και όχι μόνο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην εφημερίδα «Καθημερινή» για όλα και απάντησε στο ποιον από τους Big-3 θεωρεί κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών. «Αν πάμε με τους αριθμούς, σίγουρα είναι ο καλύτερος (σ.σ ο Τζόκοβιτς. Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο», ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Και διατηρεί τη δίψα, ενώ δεν έχει τίποτα πια να αποδείξει, σχολίασε ο δημοσιογράφος Γιάννης Παλαιολόγος. «Αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος, είναι σαν πάντα να θέλει να αποδείξει κάτι σε κάποιον. Δεν ξέρω τι και σε ποιον. Είναι σαν να θέλει να πάρει ρεβάνς. Γυαλίζει το μάτι του».

Ο Τσιτσιπάς μίλησε συγκεκριμένα για τη νίκη του Σέρβου επί του Αλκαράθ στο Σινσινάτι τον Αύγουστο: «Δεν θα πίστευα ποτέ ότι ο Αλκαράζ θα έχανε αυτό το ματς. Κι όμως, ο Τζόκοβιτς βρήκε τον τρόπο».

Από την άλλη, αν το κριτήριο είναι «ποιος έχει εμπνεύσει περισσότερο τον κόσμο και ποιος είχε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο, σίγουρα είναι ο Φέντερερ, με μεγάλη διαφορά». «Η φινέτσα και η ομορφιά που έφερε στο τένις, τα μαγικά που έκανε μέσα στο γήπεδο, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλος που θα μπορέσει να του μοιάσει», σχολίασε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας για τον Ελβετό σούπερ σταρ, δείχνοντας την πραγματική του προτίμηση. Τέλος, για τον Ράφα Ναδάλ, ο Τσιτσιπάς ανέφερε ότι είναι «ο μεγαλύτερος μαχητής που έχω δει, όχι μόνο στο τένις, αλλά σε οποιοδήποτε άθλημα».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στην Αθήνα, για τους αγώνες του Davis Cup, μαζί με τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα. «Με βοηθάει πάρα πολύ η παρουσία της στη ζωή μου», είπε σχετικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας. «Έχει αλλάξει την προσέγγισή μου στο άθλημα, με τρόπο που δεν θα το περίμενα ποτέ», πρόσθεσε.

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:32 - 19.09.2023

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal.gr! Ο σπουδαίος ατζέντης μίλησε στην κάμερα του Euroleague Greece και τα είπε ΟΛΑ! Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Παρτίζαν, ο Γιόκιτς και πολλά ακόμα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί!

«Έχω ακούσει εκατοντάδες φορές ότι πρέπει να τον αλλάξω», σημείωσε ο Τσιτσιπάς για το γεγονός ότι ο πατέρας του είναι ταυτόχρονα και προπονητής του. «Αυτά όμως τα λένε άνθρωποι που δεν γνωρίζουν την καθημερινότητά μου. Προπονούμαι έξι μέρες την εβδομάδα, περνάω περισσότερη από τη μισή μέρα καθημερινά κάνοντας γυμναστική, φυσιοθεραπεία, μιλώντας με την ομάδα μου για διατροφή – κάνοντας ό,τι μπορώ για να φτάσω στο επόμενο επίπεδο» συμπλήρωσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.