Πρόκριση χωρίς αγώνα για τον Τσιτσιπά - Αποσύρθηκε ο Γκασκέ

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Πρόκριση χωρίς αγώνα για τον Τσιτσιπά - Αποσύρθηκε ο Γκασκέ

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:51 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 25.03.2023

Ο Ρισάρ Γκασκέ αποσύρθηκε από τον αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά με τον Έλληνα τενίστα να προκρίνεται στον τρίτο γύρο του τουρνουά του Μαϊάμι χωρίς να ιδρώσει.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε άνευ αγώνα στον τρίτο γύρο του τουρνουά του Μαϊάμι. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επρόκειτο να παίξει κόντρα στον Ρισάρ Γκασκέ στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Ωστόσο, ο Γάλλος αποσύρθηκε από τον αγώνα λίγο πριν το ξεκίνημα με τον Έλληνα τενίστα να παίρνει την πρόκριση χωρίς να ιδρώσει. Ο 36χρονος Γκασκέ αντιμετώπισε πρόβλημα στον αστράγαλο, γεγονός που δεν του επέτρεψε να παίξει κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Έλληνας τενίστας μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Indian Wells, θέλει μία καλεί πορεία στο δεύτερο Masters της χρονιάς. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα περιμένει, πλέον, τον αντίπαλό του από το ζευγάρι Μπάες-Γκαρίν. Ο αγώνας του φιναλίστ του Australian Open θα γίνει τη Δευτέρα 27 Μαρτίου. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του πριν την έναρξη του τουρνουά είχε πει ότι μεγάλος του στόχος είναι να αγωνιστεί χωρίς πόνο. Η αγωνιστική του κατάσταση παραμένει άγνωστη αφού, όπως σημείωσε, είχε έρθει αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τη διοργάνωση. 

«Ελπίζω να παίξω χωρίς πόνο και απλώς να μπορέσω να βγω έξω και να δείξω κάτι διαφορετικό από το Indian Wells. Ελπίζω να παίζω και μην σκέφτομαι πολύ το χέρι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.