Στέφανος Τσιτσιπάς: Ρίχνεται ξανά στη μάχη του Roland Garros απέναντι στον Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ρίχνεται ξανά στη μάχη του Roland Garros απέναντι στον Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα

Κώστας Τσιακλής 10:04 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 31.05.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει στις 12:00 τον Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Roland Garros.

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό του Roland Garros ξεκινούν με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται ξανά στη μάχη αφού αντιμετωπίζει στις 12:00 τον Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας τενίστας μπαίνει στον αγώνα ως φαβορί αφού τους δύο αντιπάλους χωρίζουν 52 θέσεις στην Παγκόσμια Κατάταξη. Συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο νούμερο 5 ενώ ο Ισπανός είναι αυτή τη στιγμή στο νούμερο 57. 

Αυτή θα είναι η δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο τενιστών. Η πρώτη ήταν στο τουρνουά του Εστορίλ (Πορτογαλία) το 2018, όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει με 2-1 σετ. Αν Στέφανος Τσιτσιπάς προκριθεί, τότε θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο το νικητή του ζευγαριού Ντιέγκο Σβάρτσμαν-Νούνο Μπόρζες.

Απίθανος Μεντβέντεφ: «Εσάς σας αρέσει να έχετε χώμα στο στόμα σας; Ευτυχώς αποκλείστηκα!»
ΤΕΝΙΣ

22:15 - 30.05.2023

Απίθανος Μεντβέντεφ: «Εσάς σας αρέσει να έχετε χώμα στο στόμα σας; Ευτυχώς αποκλείστηκα!»

Παρά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από το Roland Garros μετά την ήττα στον πρώτο γύρο από τον Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ δεν εμφανίστηκε πικραμένος στη συνέντευξη Τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη (30/05) πραγματοποιήθηκε και η πρώτη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να μένει εκτός. Ο Ρώσος τενίστας ξεκίνησε ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει το Roland Garros αφού κέρδισε πρόσφατα το 1000αρι της Ρώμης ωστόσο έπεσε θύμα έκπληξης από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι αφού ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ.

Πλέον ο Μεντβέντεφ έχει φτάσει τις πέντε ήττες σε πρώτο γύρο της διοργάνωσης και «απειλείται» να χάσει τη θέση του στην Παγκόσμια Κατάταξη (2). Συγκεκριμένα ο Ρώσος θα αναμένει να δει την πορεία τόσο του Νόβακ Τζόκοβιτς όσο και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Tags: