Με τον Τόμπσον ο Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο του Australian Open

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Με τον Τόμπσον ο Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο του Australian Open

Πάνος Κορομηλάς 12:10 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 28.01.2024

Τον επόμενο του αντίπαλο στο Open της Αυστραλίας έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε στον πρώτο γύρο του Australian Open του Ζιζού Μπερκς με 3-1 σετ. Ο Βέλγος μπήκε καλύτερα στον αγώνα, πήρε το πρώτο σετ με 7-5, όμως κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση του Έλληνα τενίστα. Δίχως να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, κέρδισε τα τρία επόμενα σετ με 6-1, 6-1, 6-3 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Εκεί θα περίμενε έναν εκ των Τζόρνταν Τόμπσον και Αλεξάντρ Βούκιτς. Οι δύο Αυστραλοί αγωνίστηκαν πριν από λίγο, με τον πρώτο να παίρνει τη νίκη και να έρχεται στον δρόμο του Τσιτσιπά.

Έτσι, ο Έλληνας τενίστας θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τζόρνταν Τόμπσον, νούμερο 47 του ταμπλό, με φόντο την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα συναντηθούν οι δύο τενίστες, με τον Τσιτσιπά να μετρά δύο νίκες, το 2019 στην Ουάσινγκτον και το 2022 στο Wimbledon. Στην πιο πρόσφατη συνάντηση των δύο στο Indian Wells του 2023, ο Τόμπσον είχε επικρατήσει με 2-1 σετ.

Η μονομαχία τους είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη (18/1), με την ακριβή ώρα έναρξης του αγώνα να μην έχει οριστεί ακόμα.