Ο Τσιτσιπάς στο Wimbledon, η Μπαντόσα stories στη Μαδρίτη: Γιατί η σύντροφος του Στέφανου αποφάσισε να απουσιάσει από τον μεγάλο του αγώνα
i

© Instagram

Ο Τσιτσιπάς στο Wimbledon, η Μπαντόσα stories στη Μαδρίτη: Γιατί η σύντροφος του Στέφανου αποφάσισε να απουσιάσει από τον μεγάλο του αγώνα

Sportal newsroom 21:24 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:08 - 11.07.2023

Πού βρισκόταν η Πάουλα Μπαντόσα όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνιζόταν στο Wimbledon.

Μία απουσία έκανε αίσθηση στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς στον τέταρτο γύρο του Wimbledon. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε στα πέντε σετ και ολοκλήρωσε την παρουσία του στη διοργάνωση.

Στο box του Έλληνα τενίστα δεν ήταν η Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα αποσύρθηκε από τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού και δεν αγωνίστηκε στο μεικτό διπλό, όπου είχαν δηλώσει συμμετοχή μαζί με τον σύντροφό της, Στέφανο Τσιτσιπά.

Η Μπαντόσα, παρά τις δυσκολίες, υποστήριζε τον Έλληνα τενίστα στους αγώνες του. Το πρώην Νο.2 του κόσμου βρέθηκε σε όλους σχεδόν του αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά στη διοργάνωση, όχι όμως στον τελευταίο. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανέφεραν ότι οι δύο τενίστες έχουν ψυχρανθεί και συνδέουν αυτό το σενάριο μετά τη σύγκρουση που είχε η Μπαντόσα με τον πατέρα του Έλληνα τενίστα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η τενίστα μέσω story, βρίσκεται στην Ισπανία. Η Μπαντόσα θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπωρεί.

«Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ αλλά προσπαθώ να μην δίνω σημασία. Είναι το σωστό άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που με κατανοεί περισσότερο από τους άλλους.

Είμαι τόσο τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα και να κατακτήσουμε μαζί τους στόχους μας. Θέλω να είναι μια όμορφη ζωή με όμορφες αναμνήσεις», είχε δηλώσει ο 24χρονος τενίστας στην εφημερίδα AS.

Οι φήμες περί σχέσης είχαν αρχίσει όταν οι δύο τενίστες είχαν ανεβάσει μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ που διατηρούν στο spotify. Στη συνέχεια ήρθε η επιβεβαίωση μέσα από τον ίδιο τον Στέφανο Τσιτσιπά.