Ο Μπαρέρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο Χάλε

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Ο Μπαρέρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο Χάλε

Sportal newsroom 16:54 - 17.06.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στρέφει την προσοχή του στο 500άρι τουρνουά του Χάλε που ξεκινάει στις 19 Ιουνίου.

Ο Γάλλος Γκρεγκουάρ Μπαρέρ, Νο.58 στον κόσμο θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο 500άρι τουρνουά του Χάλε. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μπαίνει τη διοργάνωση ως Νο.2 του ταμπλό. Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Ρισάρ Γκασκέ στον πρώτο του αγώνα στο χορτάρι.

Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκριθεί στον δεύτερο γύρο, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Τζάρι - Μουτέ. Αν ο φετινός φιναλίστ του Australian Open φτάσει στην οκτάδα, τότε είναι πιθανό να βρει μπροστά του τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ ή τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Στα ημιτελικά πιθανοί αντίπαλοι του Στέφανου Τσιτσιπα είναι οι Γιάνικ Σίνερ, Μπόρνα Τσόριτς, Νικ Κύργιος και Γιαν Λέναρντ Στρουφ. Επικεφαλής του ταμπλό είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Στην πλευρά του ο Ρώσος έχει τους Σάσα Ζβέρεφ, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, Αντρέι Ρούμπλεφ και τον κάτοχο του τίτλου Χούμπερτ Χούρκατς. Όλοι είναι πιθανοί αντίπαλοι του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό.

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking):

Μεντβέντεφ-Μπαουτίστα

Ρούμπλεφ-Χούρκατς

Τσόριτς-Σίνερ

Αλιασίμ-Τσιτσιπάς

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχθηκε τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε στην εφημερίδα Bild και επιβεβαίωσε τη φημολογία των τελευταίων ημερών. 

«Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα», σημείωσε σχετικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.