Τσιτσιπάς: «Ήμουν πίσω, αλλά επέστρεψα με την υποστήριξη του κόσμου»

Τσιτσιπάς: «Ήμουν πίσω, αλλά επέστρεψα με την υποστήριξη του κόσμου»

Sportal newsroom 13:42 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 16.01.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open νικώντας με 3-0 σετ τον Χαλίς και στις δηλώσεις του έπειτα από τη σπουδαία νίκη ευχαρίστησε όσους τον υποστήριξαν απο τις κερκίδες.

Ο Τσιτσιπάς είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα του, και φαινόταν πως είναι κοντά στην πρόκρισή του στο δεύτερο γύρο του Australian Open με μοναδική εξαίρεση το τρίτο σετ όπου φάνηκε να χάνει προς στιγμήν τη συγκέντρωσή του. Τελικά κατάφερε να κερδίσει με 3-0 σετ.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναέτρησης, μίλησε και για τη στήριξη που πήρε από τον κόσμο, σημειώνοντας πως τον βοήθησε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τον αγώνα.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στην Αυστραλία. Είμαι αφοσιωμένος. Μου αρέσει κάθε φορά που επιστέφω εδώ και παίζω τένις. Έχω πολλά ξαδέρφια εδώ. Νιώθω σαν να είμαι σπίτι. Ο αντίπαλός μου έπαιξε πολύ καλό τένις. Έχασα στο 3ο σετ τον ρυθμό μου στο σερβίς. Είχα δυο break στη σειρά και έπρεπε να βρω έναν τρόπο να βγω από αυτή την κατάσταση. Στο tie break ήμουν πίσω, αλλά επέστρεψα με την υποστήριξη του κόσμου

Tags: